11 Britney Spearsin asut, jotka päihdyttivät tien muille tähdille

Britney Spears VMA's LEAD
Kevin Kane / WireImage

Isabel Jones

02.12.2017 klo 13.30

36-vuotiaana tällä planeetalla pop-prinsessa Britney Spears on auttanut paljon ihmiskunnalle. Hän on toimittanut meille tärkeitä kulttuurinäkökulmia aikaisemmista ajankohdista: risteys, metsätalot, K-Fed … Ilman Britney Jean, kuinka me koskaan tiedämme punaisen maton denim tai puna-lateksin jumittuneiden ihon kauneuden? Kuka muu olisi voinut laulaa go-to-age-lainaan: “Ei tyttö, ei vielä nainen …”?

Brittein jälkeinen universumi on melko epäilemättä käsittämätöntä. Muodin inspo yksin, Spears on antanut meille enemmän kuin voimme koskaan toivoa yhdestä kuvakkeesta. Ja se ei ole vain meille – muitakin julkkiksia vaikuttaa jatkuvasti “Toxic” laulaja. Glittering bodysuits reptilian tarvikkeet, Britney on herättänyt uskomatonta suuntauksia keskuudessa viihdeteollisuuden jäsenet.

VIDEO: Britney Spearsin tyylinmuutos

 

Syntymäpäivän kunniaksi olemme koonneet monia hetkiä, jolloin Britneyn ikoniset asut ovat päästäneet näyttelyn kollegoilleen. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 39 = 44

map