10 tähteä saavat todenmukaista taistelustaan ​​mielenterveyden kanssa

Mariah Carey - LEAD
Dimitrios Kambouris / WireImage

Olivia Bahou

11.4.2018 klo 10.15

Mariah Carey esittelee hänen kamppailua kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa.

Haastattelussa Ihmiset, 48-vuotias laulaja ja äiti kaksi kertoo, että hänet diagnosoitiin ensimmäisen kerran vuonna 2001 fyysisen ja henkisen hajoamisen jälkeen. “En halunnut uskoa sitä”, Carey sanoi. “Tähän asti olen asunut kieltäytymisessä ja eristyneisyydessä ja jatkuvassa pelossa joku altistaisi minulle.”

Pop-tähti kärsii erityisesti bipolaarisesta II -häiriöstä, joka aiheuttaa hypomaniajaksoja depressiivisten episodien seurauksena. Bipolaarisen I- ja II -häiriön ero? Maanien jaksojen vakavuus on se, mitä erottaa toisistaan, kun kaksisuuntainen I on voimakkaampi.

VIDEO: Kate Middletonin mielenterveyden puhe

“Se oli liian raskasta kuljettamaan ja en yksinkertaisesti voinut tehdä sitä enää”, hän selitti. “Halusin saada ja saada hoitoa, laitan positiivisia ihmisiä ympärilleen ja tulin tekemään mitä rakastan – kirjoittamalla kappaleita ja tekemällä musiikkia.” Carey lisäsi, että hän ottaa lääkkeitä ja pyrkii löytämään tasapainon elämässään. “Toivon, että voimme päästä paikkaan, jossa leimautumista nostetaan ihmisistä, jotka menevät läpi yksin. Se voi olla uskomattoman eristäytynyt. Sen ei tarvitse määritellä sinua, ja kieltäydyn sallimasta sen määrittelemistä tai valvomista “, hän lisäsi.

Carey ei ole ainoa julkkis, joka on innoittanut meitä rehellisyyttään. Esimerkiksi Demi Lovato on avannut myös kamppailunsa kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Pitäkää vierittämässä enemmän tähtiä, Carson Dalista Selena Gomeziin, joka on avannut heidän mielenterveydestään.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

46 − = 43

map