10 kertaa Kendall Jenner vapautti nänni ja omisti sen

Kendall Jenner Free the Nipple Lead
Marc Piasecki / GC Images

Jane Asher

06 helmikuu 2017 @ 14:00

Kendall Jenner voi aina luottaa siihen, onko se upotettava pääntie, pelkkää puseroa, bodysuitia tai huivi, joka on päällään kulunut..

Jenner on paljastanut monta kertaa hänen rakkautensa hirveäksi ilmeeksi. Hän otti sovelluksensa ja verkkosivustonsa takaisin viime vuoden heinäkuussa selittääkseen: “En oikein näe, mikä on iso juttu menossa hurmioon! Mielestäni se on hienoa ja en todellakaan välitä siitä! Se on seksikäs, se on mukavaa ja olen viileä rintani kanssa. Se on se! “

Hiljattain hän selitti hänen kuuluisan Instagraminsa pizza emojis -peitteellä vain oikeilla alueilla. “En tiedä, voisitko liittyä, mutta tunsin vain, että minulla oli todella hyvä boob päivä, lol. Tiedätkö, mitä tarkoitan? Sinun tissit käyvät läpi vaiheet ja tänä päivänä tuntui, että he vain näytti kivaa “, hän kirjoitti toisessa paikassa verkkosivuillaan.

VIDEO: Kendall Jennerin seksikkäimmät Instagram-hetket

 

“Paidani oli läpinäkyvä, joten otin tämän kuvan ja kirjoitin sen Hailey [Baldwin]: lle ja Gigi [Hadidille] ennen kuin lähdin kohtaamaan heitä ja olin kuin,” Onko tämä liikaa? ” He kirjoittavat takaisin: “Se on paljon, mutta jos olet siihen, mene siihen!” “

RELATED: Todiste Kendall Jenner on tyylikkäin 20-jotain

Emme ole niin varmoja, että olemme koskaan kokeneet “todella hyvää boob-päivää” itseämme, mutta kaverit Jennerille, että heillä on itseluottamus paljastaa kaiken. Tutustu hänen parhaisiin vapaa-natsas-hetkiinsä, sekä Street-tyylin että Instagram-pelin alla.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

84 − = 83

map