Vanessa Hudgens Just Get Bob olet aina halunnut

Samalla kun keskustelemme vain hieman kesäleasingistä, Vanessa Hudgens, joka on aina hiustenharmaa, sai juuri dramaattisen kesäleikkauksen, jonka olemme nähneet vielä. Julkkisvalmio menestyi kampaajalle Nikki Leen NINE ZERO ONE Salonille ja nousi ulos teksturoidulla leukapituisella bobilla. 

“Hän halusi Billboard-palkinnoista jotain uutta ja hauskaa! Ei ole mitään parempaa kuin tylpävä rakenne, jotta sinusta tuntuu tyylikäs ja sassy!” sanoi Lee uuden ilmeen. 

Vanessa Hudgens
Greg Allen / Invision / AP; Vanessa Hudgens / Instagram

Hudgens on itse asiassa tulevan Billboard -palkinnon isäntä, ja me kuolemme nähdäkseen, kuinka hän tyytyy tuoreen bobin viralliseen punaisen maton debyyttinsä. Kiharat? Super tyylikäs à la Kim K.W.? Hieman tekstuuria? Ne ovat kaikki elinkelpoisia vaihtoehtoja.

VIDEO: Get That Look: Christie Brinkleyn Bombshell Blonde Hiukset

Tämä ei kuitenkaan ole ensimmäinen kerta, kun olemme nähneet hänet tällä pituudella. Hudgens on hiukkameloni, joka vaihtaa säännöllisesti ulkonäköään laajennuksilla. 

RELATED: Emma Stone palautti takaisin hämähäkkimies-vaaleat hiukset

Lisäämällä jännitystä, ja koska se on 2017, Hudgens dokumentoi hiusten leikkaamisen sosiaalisessa mediassa, julkaisee kuvia sekä Snapchatissa että Instagramissa ja täydentää kissan selfie-suodattimen. 

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 79 = 85

map