Tapaa mies Julia Roberts ja Sarah Jessica Parker luottamusta hiuksiinsa

Julia Roberts, Serge Normant
Todd Williamson / Getty Kuvat InStyleille

Angelique Serrano

26. helmikuuta 2018 klo 9.00

Serge Normant ei pidä antaa neuvoja. Loppujen lopuksi, jos hän olisi kuullut hyvää tarkoittavaa kollegaa uransa alussa, hän ei olisi siellä, missä hän on tänään. Ja missä hän on – ylhäältä Hollywoodin stylisti, salongin omistaja ja luxe-hiuslinjan luoja – on aika poikkeuksellinen.

“Minulle kerrottiin, että minulla ei ollut oikeaa persoonallisuutta, oikea ilme, että olin niin ujo”, hän sanoo. “Ehkä he yrittävät suojella minua. He sanoivat:” Ehkä vain työskentelevät salongissa, ja tulet hyvin. ” Halusin kuitenkin paljon enemmän. “

Näyttää siltä, ​​että hänen tyylikäs ja vilpitön läsnäolo on auttanut häntä tekemään hänelle yhden alan parhaista kykyistä vuosikymmeniä ja menestyspalkinnon tähtiä varten, kuten Sarah Jessica Parker ja Julia Roberts. “Sergeilla on kaunis energia ja lähestymistapa tyylin luomiseen”, sanoo Roberts. “Hiukset ovat tällainen perusteellinen tunne, ja Serge rakastaa tekemään kaikkien näyttävän parhaalta. Yhteistyöelämä yhdessä on erityinen, koska olemme niin läheisiä ystäviä.”

Kohteliaisuus

“Serge opetti minua aina olemaan hauskaa töissä, kauneuden ajan testattu uskollisuus ja koskaan aliarvioida tarvetta kannettava lehti puhallin.” -Julia Roberts

Normantin ensimmäinen kiinnostus hiuksiin “nähtiin naisia ​​kävelemässä ja ulos salongeista.” Kun hän oli kiinnostunut kiinnostuksesta, hän ja hänen äitinsä kävivät paikalliseen paikkaan, jossa hänen hiukset leikattiin, ja Normantista tuli oppipoika. Muutaman kuukauden kuluttua hän oli oppinut leikkauksia, pysyviä ja kohokohtia, ja myöhemmin hän osallistui Pariisin L’Oréal-kouluun. “Tein kaiken, ja lopulta puhdistin ikkunat. Oli 80-luvulla, niin se toimi ja rakastin joka minuutti.”

VIDEO: Julia Robertsin muuttuva ulkoasu

RELATED: Kengät Julia Roberts on käyttänyt vuosia 

Normantti venturoi New Yorkiin ja säilytti freelance-uraa ennen kuin hän lopulta allekirjoitti viraston kanssa. Kun hän oli luomassa ikivanha ulkonäköä ja suuria hiuksia hetkiä 90-luvun supermallin aikakauteen, Normantin tähti kasvoi, mutta hänen egonsa ei tehnyt. “Halusin vain olla hieno joukkue ja luoda upeita kuvia, en ikinä huolehtinut siitä, että olisin tuntematon. En tiennytkään, että se oli mahdollista.”

Billy Farrell / Shutterstock

“Hän tuo kovaa innostusta, taitoa ja kurinalaisuutta, jotka ovat innoittaneet sukupolven kampaajia. Hän on kova yhteistyökumppani, mutta myös rakas ja kunnioitettu ystäväni”. -Sarah Jessica Parker

Hän pysyi kysynnässä, Parkerin hiukset muotoiltiin hänen 2000 MTV Movie Awards -tapahtumassaan (“Olin niin sairas, minulla oli pudottaa kaikki paikat, jotka voin.” Nyt hän nauraa siitä, mitä tapahtui “, hän muistelee. Ja kolme vuotta sitten hän avasi Serge Normantin John Friedan salonissa Manhattanin Chelsean alueella.

Kohteliaisuus

Serge Normantin sisällä John Frieda salonissa Chelseassa

Mutta onko hän kiertänyt SJP: n aaltoja tai keksinyt työskentelevän äidin lohkoa hänen ateljeijassaan, Normantti pysyy tosi itsessään ja yhdistää, kun hän luo. “Minä näen, että Julia on naimisissa kolmen hämmästyttävän lapsen kanssa, olemme tunteneet toisiaan yli 25 vuoteen, samoin kuin Sarah: Kuinka upea on minulle edelleen työskennellä sellaisten ihmisten kanssa, jotka olen tuntenut niin kauan, jota kutsutaan ystävyydeksi Se on nimeltään elämä, ja minä innostaa sitä. “

Serge’s Must-Haves

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

57 + = 67

map