Tapaa Groomer, joka antaa koirille Beyoncé-tasoharria

Jos Jess Ronan Instagram-rehujen koirat voisivat puhua, he kysyisivät, “Beyoncé, mikä on hyvää?” Ainakin se, mitä ajattelemme, kun otetaan huomioon tuulikone, jonka he istuvat Ronan videot edessä, näyttää yhtä voimakkaalta kuin yksi Bey käyttää.  

LAG-pohjaisen groomerin Instagram-tili on mennyt virusleikkaaseen hiuskuvalokuvien ja edellä mainittujen slo-mo-tuulikoneiden videoiden ansiosta, jotka on aina asetettu täydelliseksi ääniraidoksi. Ronan 117 000-laskenta-seuraajat pitävät hänet syötteissään nähdäkseen tyylikkäitä leikkeitä, joita hän antaa pörröisille asiakkailleen.

Välillä kaksoisnapautus melko paljon post-Rona on ladannut, koska hän alkoi jakaa hänen työstään Instagram, puhuimme hänelle siitä, miten hänen grooming Instagram huomioon tuli, taiteen poimien täydellinen laulu hänen koiran videoita ja kaikki hiusten suuntaukset, joita esiintyy koiranhoidossa maailmassa.

Kuinka sait alkunsa koiranhoidossa ja mistä rakastat sitä? 

Sain aloittamani koiranpennun tavoin. Houkuttelevana näyttelijänä tuntui kuin joustavin 9-5 -tyyppinen työ, jota voisin tehdä. Alussa työskentelin kaiken parittoman työn yhteydessä; doggie-päivähoito, vastaanottopalvelu grooming-salonissa, koiranohjaus, koiranohjaajan avustaja jne. Minulla oli onni hoitaa ohjaajia ja aloin oppia pitämään sukua hitaasti vuosien varrella. Kun jouduin odottamaan pöytiä iltaisin ja hoivaillessani osa-aikaa päivän aikana, päätin lopettaa odotustilaisuudet ja todella sitoutua saamaan niin hyvää kuin voin hoitaa. Rakastan niin paljon asioita siitä. Minulla on mahdollisuus ilmaista itseäni koirien kautta, rakastan asiakkaiden reaktioita, kun he näkevät puhtaat vauvat ja rakastan luovuutta ja leikkiä hauskoilla hiustenleikkuuksilla. Ja paras osa tästä hulluisesta Instagram-menestyksestä on se, että kaksi maailmaa törmäävät.

Tämä on Babyille. @ericjedelstein (ja @aimeecarrero ja @mistertimrock) klikkaa linkkiä omassa biossa

JessRonaGroomingin (@jessronagrooming) jakama viesti

Milloin aloitit Instagramissa työn ottamisen ja miten videoita tuli? 

Kolme vuotta sitten aloin työskennellä itselleni, jotta minulla olisi enemmän aikaa auditiiveihin. Minulla ei ollut paljon asiakkaita, joten otin vain aikaa jokaisen pentun kanssa. Luin @JessRonaGroomingin, jotta voisin postittaa vain grooming-valokuvia. Eräänä päivänä olin puhaltamalla kuivaamalla kiinalainen Noodle ja korvat lentäneet ilmassa. Tartuin puhelimeen ja kuvasin sen ja lähetin sen. (Tämä oli ennen slo-mo -ominaisuutta.) Ajattelin, että se oli niin hauskaa. Muutama kuukausi myöhemmin sain uuden puhelimen slo-moin ja aloitin soittamalla musiikilla ja ajallaan. Kuuntelen musiikkia koko päivän, joten se alkoi orgaanisesti alkaa muotoilla, kun kappale, jota kuuntelin, sopi koiran koiran kanssa, jota olin puhalluskuivaamassa. Sitten siitä tuli suosikkini tehdä.

Pet-sisällön kirjoittaminen on tullut valtava trendi Instagramissa. Mitkä ovat vinkkejä hyvien koiran / lemmikki Instagram -kuvien ottamiseen?

Rakastan sitä, jos pentu ilmaisee hauska tunne. Katson muita Instagram-tilejä inspiraationa. Rakastan @harlowandsage. En tiedä, miten hän saa ne koirat näyttämään miten hän tekee, mutta se on hieno asia. Mielestäni kun laitan siihen rakkauden, se on aitoa ja sydämestä, ja ihmiset reagoivat siihen. Lopuksi, innoittamasi lemmikkisi! Jos he tekevät jotain hölmöä tai söpöä, napsauta valokuvaa sen sijaan, että yrität laulaa jotain pakotettua.

@ thegoodlifeofstella & @weeknd

JessRonaGroomingin (@jessronagrooming) jakama viesti

Miten pääset valitsemaan musiikkia jokaiselle koiralle? 

Minulla on muutamia tapoja lähestyä videoiden musiikkopuolta. Joskus kuulen kappaleen ja siirrän sen ja ajattelen itseäni “Minun täytyy käyttää tätä kappaletta videossa!”. Muuta kertaa otan videokuvan ja saan koiran, jolla on tietty sävy tai tunne, ja sitten olen metsästämässä täydellistä laulua. Minulla on vanhat videot puhelimessani kuukausia sitten, etten löydä kappaleita!

Ovatko jotkut koirat valmiita kameraan kuin toiset? Mikä on hauskimmainen ottelu, joka on tapahtunut yritettäessä laukaista?

Ajattelin päästää videota ulos! Mielestäni jokaisella videolla on ulospääsy. Tarvitsen vain koiran, joka etsii minulle sekunnin saadakseen hyvän videon, koska se on slo-moissa. Jos he katsovat minua kauemmin, se on vieläkin parempi. Näin voin siirtää puhelimeeni luomaan enemmän tunteita. Kerran kerran yritin saada videon ystäväni pentusta, joka vain käänsi selkänsä minuun ja käpristyi pallolla ja sai mukavasti päin toista tapaa. Koirat yrittävät yleensä välttää puhallushoitoa, joten jos he eivät todellakaan pidä siitä, minä vain istun siellä ja teen sen ilman tuulta.

JessRonaGroomingin (@jessronagrooming) jakama viesti

Jotkut koirista, joiden tuulikone on vakavasti kilpaili Beyoncé. Mikä rotu / leikkaus on suosikkisi, ja pidätkö Instagram mielessä, kun teet leikkauksia?

Minun suosikkirotuini hiukkasia varten ovat mini-villakoirat, mutta hyvä video vaatii isoja turkkeja. Haluan aina laittaa parhaan työn Instagramiin, joten yritän tehdä hyvää työtä. Mutta suosikkini rotu (lisäksi @TheGoodLifeOfStella) on Cavalier King Charles. He eivät tarvitse paljon leikkausta, mutta hyvä isku ei koskaan!

Miten koiran hoito on erilainen kuin ihmisten hiukset?

Jokaisella rodulla on erilainen päällystetyyppi. Ihmisen hiukset ovat karkeampia. Ja hiustartunta ihmisille ei leikkaa kynnet, puhdas korvat ja ajaa rears. (Ainakin useimmat eivät.)

Miten pääset valitsemaan koiran leikkausta? Onko koiran hiustrendejä?

Ooh! Olen kaikki Aasian Fusion-innoittamana. Ei pidä hämmentää sitä groomeria, joka leikattiin koiran pään laatikon muotoon (niin monet ihmiset lähettivät sen minulle). Tykkään höyheniä sarjakuva nallekarhu. Seuraan Instagramissa hauskoja aasialaisia ​​hoitajia, jotka antavat minulle inspiraatiota. Tiedän myös, että koiran ilmaus tulee silmistä, korvien muodoista ja jaloista. Joten nämä ovat alueita, joihin keskityn.

✨ @britneyspears ✨

JessRonaGroomingin (@jessronagrooming) jakama viesti

Miten voit käsitellä vihamielisiä tai asiakkaita, jotka ovat järkyttyneitä koiriaan, ei ole valittu videolle?

Minulla oli yksi nainen todella vihainen minulle, koska en tehnyt videoa hänen koiristaan. Hän ajatteli, että se oli mukana hoitotyössä. Joten kun hän vapautti minulle (pun intended), minulla on nyt vastuuvapauslauseke uusien asiakkaiden kanssa, jotka selittävät, että videot ovat asioita, jotka tekevät hauskanpidosta, enkä takaa heitä.

Mitkä ovat muutamia muita Pet Instagram-tilejä, joita kaikkien on noudatettava?

Rakastan: @marniethedog, @tunameltsmyheart, @dailydougie ja @harlowandsage. Nämä ovat muutamia hauskoja hauskoja tiloja: @dogsalonvid, @dogdiamond_jp, @ ame_to.m, @royboi_roigrooms, @tomopsk. 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

16 − = 12

map