Tämä uusi linja hiusväreistä innoitteli suosikki Instagram-trendit

Pahimmillaan jokaisen hiusväri-trendin hiustyöntekijä Guy Tang tuo esiin maailman ruusun kulta, denim ja hehku-pimeässä feeniks-liike ovat vain muutamia niistä monista, jotka hän on vastuussa skyrocketing viral menestyksestä. Valehtelu on kuitenkin yleensä niin pitkälle kuin se menee, katsomisen uudelleenlaatiminen on yksityiskohtainen ja vaikea prosessi ja emme voi vain tekstata häntä ja pyytää häntä improvisoitua muutosta. Mutta se voi muuttua nyt Tangin uuden ammattimaisen hiusväri-linjan, #mydentityn, ansiosta, joka on kehitetty omien ahdistuneiden luomiensa perusteella.

Rivissä on 24 valmiiksi sekoitettua allekirjansävyä, joita tarjotaan pysyvässä, demi-pysyvässä, suorassa dynaamisessa tai kaksoisvahvistuksessa, jotka väriasiakkaat voivat soveltaa asiakkaisiin saavuttaakseen suosittuja ilmeitä kuin pölyinen laventeli, minttu ja hiili. 

“Haluan värejä, jotka täyttävät hiusliiketoiminnan aukon juuri nyt”, Tang kertoi Tyylissä. “Haluan värejä, jotka ovat ainutlaatuisia, herkkiä, silti kulutettavia ja monipuolisia. Olen luonut joitain tämän värisävyn eri markkinoilla olevia väriprofiileja, mutta minun on sekoitettava 5-6 väriä, viisi erilaista vaihetta halutulla ulkoasulla. “

Instagram Hair Dye - EMBED
MyDentity

Kuultuaan, että jotkut hänen #HairBestie-seuraajastaan ​​kokivat usein olevan monimutkaisia ​​noudattaa kaavaa ja että se ei aina tuottanut samaa tulosta, hän päätti luoda ennalta sekoitetun linjan, joka oli helppokäyttöinen ja poisti arvauspelin . Hiusten värien soveltamiseen kukaan ei halua ylittää sormensa ja toivoa parasta.

VIDEO: Hot Hair Trend: Lisa Frank Hiukset

 

Sen lisäksi, että keskityttiin tiettyihin sävytysseoksiin, Tang halusi myös, että linja olisi käytännöllinen asiakkaalle. Hän lisäsi laventeliöljyjä kaavan avulla edistääkseen rentoutumista samalla, kun he istuvat tuolissa, kehitystyön ansiosta ja patentoitu tekniikka, joka suojaa hiusväriä jopa 450 astetta.

RELATED: #InstaFamous Hair Trends, joka otti rehun vuonna 2016

HairBesties, tässä on yksi minun malleistani GuyTang @olaplex maailman kiertuella Roomassa, Italiassa! Esitin @guytang_mydentity #RoseGold Demi -sarjan ColorMAX dual boosterin kanssa #pink hehku! Esikatsele Mydentity # Big9 30vol ja olaplex Formula 1: rootagé GuyTang #Mydentity 7rg (RoseGold) 50g + vaaleanpunainen hehku 5g Formula 2: keskikohdat Guy Tang #Mydentity 7rg (RoseGold) 50g + 9rg 50g + vaaleanpunainen hehku 5g Formula 3: päättyy Guy Tang # Mydentity 9rg (RoseGold) 50g + vaaleanpunainen hehku 2g @olaplex @guytang_mydentity @arianasin

Viesti, jonka on jakanut Guy Tang® (@guy_tang)

Joten miten Tang tulee esiin luomuksissa, joita emme koskaan näe tulossa? “Se alkaa mielestäni mielestäni erilaisten kokemusten perusteella ja mistä pidän”, hän kertoi Tyylissä. “Luin paljon hiusväri-trendejä, jotka perustuvat 1980-luvun teemaan, rakastan aikakautta, koska se on hyvin määritelty muotilla, kampaamalla ja popkulttuurilla. , elävän ulkonäön, luonut denim näyttää eri sävyillä aivan kuten päivät – muuten, vielä kuluvat ja rakastan denim takkejaani! “

Hän on innoittanut myös sarjakuvahahmoja kuten X mies. Phoenix perustui Jean Greyyn ja hänen hopeahampaansa innoittivat Storm.

Mitä seuraavalla grammalla on? “Rose Gold on varmasti osuma monille asiakkaille, Dusty Lavenderille niille, jotka pitävät enemmän viileistä sävyistä.” Silver Smoke on erinomainen niille, jotka pitävät harmaista / valkoisista hiuksista, mutta pukeutuvammat ja uskottavat “, hän sanoo..

Näyttää siltä, ​​että on aika kutsua coloristiesi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

34 − 26 =

map