Tämä tuote tekee hiusten muotoilun suihkussa mahdolliseksi

Paksujen, suorojen hiusten määrä, jonka numero on yksi, on kuinka paljon työtä se vaatii, että se näyttää vaivattomasti aaltomaiselta. Toki, spritzing aalto suihkuttaa kosteat, puhtaat hiukset ja anna sen kuivua kuivaksi irtonaisia ​​mutkia on itse asiassa helppo teoriassa. Mutta aina, kun kokeilen tätä reittiä, säikeeni päätyvät yleensä hermostuneeksi kuin vaahtomuovilla, jonka roikkuani suihkussa.

Yleensä turvautuu lämpöä muotoiluun, joka on kovaa hiuksia ja naarmuja vähintään 15 minuutin ajan tyylisuunnitteluni. Koska minulla on tapana lyödä torkkuhälytys kerran (tai kahdesti) joka aamu, en pääse litteälle raudukselleni ja kaarevalle sauvalle kaikille, että usein. Ratkaisu elottomalle hiuksilleni ja laiskuudestani: Living Proofin Perfect Hair Day In-Shower Styler.

elävä Proof Perfect Hair Day In-Shower Styler
Kohteliaisuus
Elävä todiste
$ 24

OSTA NYT

RELATED: 10 julkkis tummanruskea hiusväri innoittaa värjäystyötäsi

Kevyt styling kerma on tarkoitus säilyttää suihkussa shampoo ja hoitoaineesi rinnalla. Pyyhi hiukset hiusten avulla, päällystä hiukset juurista loppuun tuotteen kanssa ja huuhtele kevyesti. Se on rikastettu sakeuttamismolekyylillä, magneettisilla teksturointitekijöillä ja kevyillä hoitoaineilla, jotka aktivoidaan ylimääräisellä tuotteella, joka on jäänyt säikeille. Suihkuta pyyhekuivattuja hiuksia ja hankaa sitä luodakseen aaltoilevat aallot, tai punos tai sitoa pullat. Se on helppoa, mutta on kiinni: kaava sopii parhaiten suoraan kohtuullisen aallotettuihin hiuksiin. 

Koska minulla on äärimmäisen suorat hiukset, kouristusmenetelmä lisäsi vain ylimääräistä kehoa ja liikkumista tavalliseen tekstuuniini. Mutta kun käytin muotoilua suihkussa ja hiotut hiukset kahdessa ranskalaisessa punoksessa, sain ranta-aaltoja, jotka näyttivät kuin astuin ulos vedestä ilman mitään rapeutta tai tahmeutta, joka voi tulla käyttäen aaltoviivaa.

VIDEO: Microbladingin todelliset kustannukset ja muut kauneudenhoitomenetelmät

Olen yleensä pettynyt hiustuotteet, jotka kuulostavat liian hyvältä ollakseen totta, mutta tämä In-Shower Styler on tervetullut poikkeus.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

13 − 7 =

map