Tämä Purppura Hiusnaamari pääsee eroon raudasta hetkessä

“Se näyttää niin hyvältä! Tarvitset paljon lilaista shampooa.” Se on tekstistä, jonka sain ystäväni heti sen jälkeen, kun hän oli lähettänyt hänelle kuvan äskettäin valkaistusta, jäistä vaaleista hiuksista. Hän oli oikeassa. Luonnollinen brunette, hohdokas korostukseni tai vaalea balymys ovat aina olleet taipuvaisia ​​kääntämään karkea muutaman viikon sisällä. Nyt kun olin virallisesti blondi? Taistelu alkoi hetken, kun kävelin ulos 6 tunnin tunneista.

Violetti shampoo ei kuitenkaan halunnut leikata sitä. Aloittelijoille minulle oli erityisesti sanottu leikata peseytymisteni säilyttääkseen sävyn ja hiukseni eheyden. Tarvitsin jotain raskasta työtä, jota voisin käyttää kerran tai kahdesti viikossa taistellakseni ruosteisen metallin värin kiinnittämisestä minun säikeistöihini.

RELATED: Best Glow Drops välittömästi valaista ihoa

Aina kun tarvitsen minkäänlaista suurta hiustekniikkaa, pääsen naamalle ja tämä tilanne ei ole erilainen. Matrixin Brass Off Custom Neutralization Mask (15 dollaria, amazon.com) on erittäin pigmentoitu tumma purppura, jonka tarkoituksena on vastata ja neutralisoida kaikki messinki värisävy, joka on otettu asuinpaikka hiuksillesi. Ja vaikka se korjaa väriä, se myös ravitsee ravitsevaa öljyä hiuksiinne.

Messinki Off Mask
Kohteliaisuus

Kun olen shampoo, sovelletaan neljänneksen koko juurista vihjeisiin ja anna sen istua noin seitsemän minuuttia ennen huuhtelua ja hoitoa. Kuinka kauan jätät sen riippuen siitä, kuinka paljon messinkiä on käsiteltävä – ehdotettu minimi on noin viisi minuuttia. Yritän olla niin siisti kuin voin, kun soveltaisin sitä niin, etten väliaikaisesti värjätä lattialaatat ja suihkuverhon purppura. Jos tämä ei anna sinulle käsitystä siitä, miten pigmentoitunut se on, jätin sen liian pitkään ensimmäistä kertaa, kun käytin sitä ja päänahani muuttui violetiksi. (Se pesi pois, niin ei haittaa, ei vikaa.)

VIDEO: 5 kallista hiustyyliä

Vaikka olen puhalluskuivaus, olen jatkuvasti järkyttynyt siitä, miten kaikki messinki on heti haihtunut, jättäen vain viileän jäisen blondi vaalean. Jatkuvasti käytössä (noin kerran viikossa), olen katsonut hiukseni palaavan saman väriseksi kuin se päivä, jona lähdin salongista. Se on kuin maaginen pyyhekumi messingille.

Olen alhainen huolto kauneus tyttö, ja hoito vaaleat hiukset on muuta kuin. Onneksi tämä violetti putki on tasoittanut pelikentän.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 55 = 57

map