Tämä pehmeä kuivausrumpu ja tasainen rauta ovat automaatteja

Työpöydän tai pukeutesi järjestämiä kiteitä voidaan käyttää parantamaan hyvinvointia, ja jalokiviin tuotetut ihonhoitotuotteet voivat parantua ihosi, mutta ne ovat myös hyödyllisiä hiusten muotoiluosastolla. Täytä Varis Creative Energy Hair Dryer ($ 250, sleekhair.com) ja Smoother ($ 199, beautycarechoices.com). Styling duo ei ole täynnä Spencer Pratt -hyväksyttyä ruusukvartsia, ametistia ja mustaa turmaliininkeräilykiteitä, vaan se hyödyntää hydroionisten kiteiden energiaa hydratoimaan ja kunnostamaan säikeitä sen sijaan, että kuivaa ne lämpöä suunniteltaessa.

RELATED: Sinulle on Crystal: Miksi tarvitset parantavia kiteitä teidän ihonhoitotuotteissasi

Näin se toimii: Puhaltimen ja tasaisen raudan kiteet ovat sekoitus luonnossa esiintyviä kiteitä, jotka tuottavat puhtaita negatiivisia ioneja ja paljon infrapunaenergiaa. Yhdessä ionit ja energia ovat riittävän voimakkaita hajottamaan vesimolekyylit, jotka liotavat hiusvaipan palauttamaan kosteustasapainon, joka pitää hiukset hydratoituina ja sineerinä – vaikka lämpöäkin muotoillaan säännöllisesti.

Kuten joku, joka on lämpöä muotoileva addikti, mutta ei ole päällä aikataulua säännöllisesti hiukset leikkaukset, minun päiden yleensä melko kuiva ja yleisesti melko karkea muoto, joka ei tee mitään suosii minun karkea-altis hiukset texture. Joten, olin iloisesti yllättynyt, että säikeeni olivat huomattavasti vähemmän sumea käytettäessä Varisin kuivaajaa ja työkalun kevyttä painoa. Yleensä, kun lopetan paksujen hiusten kuivaamisen, tuntuu siltä, ​​että olen tehnyt täydellisen käsivarren harjoittelun, mutta tämä kuivausrumpu painaa alle kiloa, mikä on paljon helpompaa käsiisi, jos teet varsinaisen postin -gym at-home blowout.

RELATED: Litteä rauta, joka on tarkoitus säilyttää pakastimessa

Litteän raudan lämpötilaa voidaan säätää kätevästi hiustenne rakenteelle ja kuinka paljon lämpöä tarvitset hiuksillesi ylläpitämään tyyliä, jota yrität saavuttaa. Yhden käytön jälkeen havaitsin kirkkaiden kvartsiosuuksien kirkkautta. Shine todella.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 5 =

map