Tämä on yksi hoitoaine joka toimii jokaisella hiustyypillä

Kun hoitoaine haluaa työskennellä jokaisessa hiustyypissä, yksi kahdesta asiasta tapahtuu – joko se ei ole tarpeeksi kosteaa koville tai kuiduille, tai se on niin raskasta, se tekee hienommista tekstuureista täysin löyhästi. Tämän vuoksi melkein uskoimme uuden tuotteen markkinoille saattamista koskeviin vaatimuksiin, kunnes kokeilimme itseämme, mutta Iles Formula Haute Performance Conditioner on ainoa, jonka olemme löytäneet vielä,.

Wendy Iles’in kehittämä kauneudenhoidon muoto on kevyt, joka sopii käytettäväksi ohuiden hiusten kanssa, mutta silkkiproteiinien, tucuma-palmujen ja pracaxi-kasvien sekä B5-vitamiinin infuusi antavat riittävän kosteuden rengas- ja paksuille säikeille. “Kehitin näitä kaavoja vastalääkkeenä kidutetuille julkkisten hiuksille, joita kohdasin usein, mutta sen oli työskenneltävä kaikilla hiustyypeillä, kun matkustan maailmaan kampanjoiden ja toimituksellisten versojen vuoksi. En voi matkustaa kahdeksalla matkalaukkujen kanssa!” hän kertoo meille. “Se ei vain ravita ja palauttaa hiusten terveyttä, mutta tekee siitä loistehon ja kameran valmiiksi ensimmäisestä sovelluksesta.”

RELATED: Olemme yrittäneet ulos Straightening Brush olet nähnyt kaikkialla Instagram

Vaurioituneiden hiusnauhojen pituus on hieman koholla, jotka ovat vastuussa siitä kuivasta, oljenmukai- sesta tunteesta, jonka saat kaksinkertaisen prosessin värin jälkeen. “Mikroskoopilla, se näyttää käärmeen selästä, jossa on paljon vaa’at, jotka juoksevat ulkopuolelta – ja paremmin vaurioituneet hiukset, sitä enemmän nämä asteikot häiritsevät ja istuvat suoraan ylös”, hän kertoo meille. Ravitseva sekoitus auttaa tuomaan kaikki asteikot takaisin oikeaan asentoonsa ja lukittumaan kosteuteen. Jotta saat irti irti pullosta, Iles suosittelee tuotteen levittämistä puoliväliin ja päihin, minkä jälkeen käytät laajahampaista kampaa hoitamaan parranajon yläkerrokseen. “Se on erittäin suorituskykyistä, joten sitä täytyy kampaa läpi tasaisen jakelun kautta”, hän selittää. Nosta pullo juuri nyt 39 dollaria kohti sephora.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 44 = 48

map