Tämä on yksi hiusten pituus, joka on kauniita kaikille

Totuus on se, mikä todella tekee hiusten leikkaamisesta hämmästyttävän riippumatta muuttujista, kuten kasvojen muodoista, on luottamusta. Mutta jos olet menossa salonkiin, jolla on tavoite kokeilla, mitä pro hairstylistit pitävät kaikkein imartelevimmista hiusten pituudesta, meillä on intel.

Kyseessä on solisluu. “Luulen, että solisluu tai solisluu on miellyttävintä mihinkään naiseen”, kertoo julkkishaalari Bridget Brager, menestys julkkisten kuten Jan Jonesin ja Kristen Stewartin kanssa. Joten seuraavan kerran haluat leikata dramaattisempaa kuin trimmaus tai haluat lisätä pituutta hiuksillesi laajennuksilla, jätä ne lopettamaan tässä paikassa.

VIDEO: Luota meihin, kokeilimme sitä: Modern Perm

“Uskon todellakin, että mikä tahansa tyttö, joka leikkaa hiuksensa luuhun, on leikkaus, joka tekee kaiken suhteessa naisen kehoon”, kertoo Brager. Koska leikkaus pysähtyy, se tasapainottaa ominaisuutesi.

RELATED: Zendaya löysi hänen suosikki naurettikynsi – ja se on vain 6 dollaria

Se on pituus, jonka Kim Kardashianin Jennifer Lopezin ja Kate Middletonin julkkikset ovat hyväksyneet Bragerin asiakkaalle Oscar-voittaja Brie Larsonille, ja se mahdollistaa monipuolisen muotoilun ja toimii monien erilaisten hiustyyppien ja tekstuurien suhteen. Muutamia muita julkkiksia, jotka ulottuvat pituuteen, ovat muun muassa Kerry Washington, Chrissy Teigen ja Allison Williams.

Chrissy on trendikkäjä – hän on taistellut Donald Trumpia noin yhdeksän vuoden ajan, kun Twitter oli vielä alkuvaiheessa. “Olen todella halunnut häntä ihmiseksi niin pitkään. Joten kuvittele, miten se tuntui, kun hänet valittiin presidentiksi. “Mutta tänä heinäkuussa Trump sai lopulta sen ja estää @ChrissyTeigenin. Nyt, jos hän haluaa lukea hänen tweettinsä, niin @JohnLegend tulee sisään. “Minulla on oltava John kuvakaappaus minulle. Kuten, se on meidän presidenttimme! ” Valokuva @CarterBedloeSmith

Järjestelmä, jonka instylemagazine (@instylemagazine) on jakanut

#KerryOnGMA 10.05.17 Mekko @ cushnieetochs Kengät @casadeiofficial Watch @movado Korvakorut @efcollection Stylist @ josephcassell1 Hiukset @TakishaHair Meikki @rebeccarestrepo Nails @ luxurianailbar

Kerry Washingtonin (@kerrywashington) yhteinen viesti

Kun Bragerin asiakkaat eivät halua sitoutua lyhyisiin tai pitkisiin hiuksiin ja vain haluavat muutoksen, tämä on leikkaus, jota hän työntää kohti. “Tiedän, että se on oudolta silmään, ja sillä on vain järkevää: jokainen nainen katsoo sinua ja on, kuten:” Vau, mikä hieno leikkaus! ” ja he eivät oikeastaan ​​tiedä miksi se on niin hienoa. “

Se on myös hiustenmuutos, joka usein herättää halun mennä vielä lyhyemmäksi, toteaa Brager.

Ensin lob, sitten bob.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

52 − 47 =

map