Tämä on täsmälleen miten Olivia Culpo saa suuren Bobin

Kun olet kaipaavat uutta hiuslakkaa, se näyttää todella ajautuvan ja saada dramaattinen uusi leikkaus on riskialtista. On mahdollista, että et rakasta uutta pituutta, ja se on aina kamppailu hiusten muotoilusta, joten se näyttää yhtä hyvältä kuin se, kun poistut salongista.

Vaikka malli ja tyyli tähti Olivia Culpo ei ole muukalainen bob, hän hiljattain irrottaa hänen pitkät hiukset palaamaan lyhyt leikkaus. Riippumatta siitä, onko sinulla hienoja tai erittäin paksuja hiuksia, saaminen bob voluminous on hankala. Liian pieni runko ja leikkaus tuntuvat tasaisilta, ja liiallinen tilavuus antaa sille pelkän kolmion muodon.

Liittyvät: Olivia Culpo’s Must-Haves Clear Summer Skin

Jotenkin Culpo on onnistunut välttämään kaiken uuden kampauksen kasvaessa kipuja, koska hänellä on muutama tyyli temppuja hänen go-to pro, Justine Marjan. Kun hän asentaa Culpon kosteat säikeet mustiin ja merisuolaan puoliväliin ja päihin, stylisti puhaltaa heidät käyttämällä Ghd: n Wanderlust Air Hair Dryeria (199 dollaria, nordstrom.com) ja keraamisella harjalla, joka luo suuren, nostetun pohjan.

Kun Culpon hiukset ovat täysin kuivia, Marjan saavuttaa ghd: n Curve Classic Curl Iron (199 dollaria; nordstrom.com) ja kiharat hiukset kasvonsa suuntaan samalla pitäen rautaa vaakatasossa. Jotta ulkonäöltään vaivatonta vibraa silmälläpidellään, Marjan pistelee kuivaa shampooa juurista, kääntää Culpon hiukset toiselle puolelle ja kevyesti peittää sen.

Lopullisina yksityiskohtina pro käyttää hammasharjaa ja hiuslakkaa rauhoittaakseen kaikki lentopallot ja kulkee ripaus pomadia Culpon päiden läpi.

VIDEO: 8 tapaa pitää pörröinen hiukset hallussaan

Nyt mennä ulos ja ole pouf-vapaata kesää bobilla.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 37 = 44

map