Tämä on Ombre Color Trend, jota aiot haluta käyttää kaikkina vuodenaikoina

Unohda ne platinavihjeet – ombre-kohokohdistasi aiotaan ottaa joitain vakavia paljastuneita jumalattarinteitä. Samalla tavalla kuin Lily Aldriden kerrokset näyttävät kylvettynä lämpimässä seepian suodattimessa, pronssi-ombri-trendi on lämpimämpi, sekaisin ulkonäkö kuin tyypillinen vastakkainfektio. “Tämä lähestymistapa tarjoaa hienovaraisen siirtymisen tummista vaaleisiin sävyihin, mikä näyttää luonnollisemmalta. Vähemmän tämä on väritrendi”, kertoo New Yorkin Julien Farel Salonista kehittynyt colorist Lila Carlino. “Ajattele lämpimästä pohjasta karamellin nauhoilla, päästäen vaaleita kultaista blondiä, joka on sellainen väri, joka tekee tyttöystäväsi kysyä, mistä lähdit lomalle viikonloppuna.”

RELATED: Miten Balayage omat hiukset

Parempi vielä, se on vieläkin huonompi kuin edeltäjänsä. Koska värit toimivat yhdessä, luonnollinen sävysi sulaa käytännössä pronssin sävyyn, joka vähitellen vaipuu kevyemmäksi, suuremmaksi sävyksi päiden suuntaan. “Rakastan pronssi-ombreä, joka on yhdistetty rikkaan, kauniin perusvärin kanssa, sillä kohokohdat voivat todella erottua ja tehdä lausunnon”, lisää Carlino. “Curling-raudan muotoilu parantaa kiiltävää viimeistelyä, valaisee metallisia sävyjä ja luo erittäin hyvän ulkonäön.” Pronssi kohokohdat toimivat hyvin lähes jokaisella hiustyypillä ja väreillä – erityisesti syvällä brunetteella, kullankaivalla ja tummalla vaalealla – ja lisää hetkellinen aurinkoon suutunut hehku viileämmäksi ja lämpimiksi. Kun otetaan huomioon, että se on keskellä talvia, se on varmasti mielikuvituksellinen vaihtoehto mennä yli laidan bronzer.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

57 − 48 =

map