Tämä on mitä Lady Gaga näyttää Orange Hairilta

Ei ole mikään salaisuus, että Lady Gaga on kauneuden kameleontti. Olemme nähneet äitinsä Monsterin kallion useita hiuksia näyttää hänen allekirjoitukseltaan platinaa vaalea sävy veistoksellisia turkoosi peruukit, ja hän on yllättynyt meille jälleen kerran toisen rohkea hiusten väri.

Gaga havaittiin kuvaamaan kohtauksia roolistaan ​​tulevassa elokuvassa Tähti on syntynyt elävän puna-oranssi hiukset. Rohkea sävy muistuttaa meitä väreistä ja slicked-back-tyyliin laulaja pukeutui hänen David Bowien kunnianosoitukseen vuoden 2016 Grammy Awards -palkinnolla. Sen sijaan, että kanadasivat Ziggy Stardustia, tällä kertaa Gagan ympärillä oli hiukset laaja,.

Nainen Gaga
Backgrid

RELATED: Lady Gaga näyttää täysin erilaiselta kuin brunette

VIDEO: The Cost of Being Lady Gaga

Vaikka laulajan uusi oranssi sävy on todennäköisesti peruukki, jota hän käyttää hänen roolihahmossaan, koska voimme odottaa odottamattomia Gagasta, emme olisi järkyttyneitä, jos näemme hänen palaavan hiusväriin elokuvan ensi-iltapunaiselle matolle kun se julkaistaan ​​ensi vuonna.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 57 = 58

map