Laitoin hiukseni läpi paljon.

Vaikka olen sitten jäähtynyt sen suhteen, kuinka usein minulla oli tapana värittää sitä – olin aikaisemmin Katy Perryn aikataulussa muutama vuosi sitten – sillä on vielä joitain vahinkoja ja halkaisijaltaan kaikki lämpöä. Blowout-palkit ovat minun syyllisyyteni, ja kun teen omia hiuksiani, taipumus kääntyä raskasta käyttöä joko sileän raudan tai käprässauvan kanssa, riippuen siitä, haluaisinko olla Posh Spice tai Chrissy Teigen päivän. Sanotaan, että hyvä lämpösuojaus on keskeinen tekijäni, mutta olen melko erikoinen kaavoilla, jotka todella tekevät sen kylpyhuoneen hiuslokerosta.

Sillä, kuten sinulla ei ole koko laatikkoa täynnä työkaluja ja muotoilutuotteita?

Ne eivät voi olla liian raskas, mutta niiden on pakattava tarpeeksi kosteutta liittämään halkaistut päät takaisin yhteen. Jos haluan vaihtaa tyylini seuraavana päivänä yhdellä hiustyökaluistani, en voi saada tuotetta hilseilemään lämpöä, jota sovelletaan. Ennen kaikkea sen on haistettava hyvää. Löysin kaiken tämän Shu Uemuran Blow Dry Beautifier Thermo BB hiusvoidosta. Yritä sanoa, että viisi kertaa nopea.

Shu Uemura Blow Dry Beautifier Thermo BB Hair Cream
Kohteliaisuus
Shu Uemura
$ 39

OSTA NYT

RELATED: Dual-Voltage Hiustyökalut, jotka eivät sula lomalla

Kerma on saatavana kahdessa eri kaavassa: yksi hienoille hiuksille ja toinen paksuille hiuksille, joten käytän jälkimmäistä, koska hiukseni ovat periaatteessa leijonanharja, kun annan sen kuivua ilmassa. Työskentelen sitä päiden läpi, kun se on vielä melko kostea, sitten karkea kuiva, kunnes suurin osa vedestä on poistettu. Tämä tekee vähemmän aggressiivisesta käsivarren harjoittelusta kuin alkaen 100% liotetuista. Rakastan sitä, miten tuote on kevyt, mutta silti tarpeeksi vahva sulattamaan hauraat päät takaisin yhteen. Kaava on runsaasti ginko biloba -uutetta, joka auttaa pitämään säikeeni hydratoituneena ja terveellisenä, ja se antaa myös sinulle jonkin verran joustavuutta, jos haluat kokeilla erilaisia ​​tekstuureja rypistymisen aikana.

VIDEO: Kuinka päästä Beachy aaltoja tyttö mennä

Kerma tuodaan erityisellä vahalla, joka päällystää hiukset ja sulaa valintasi mukaan, kun valitset käyristystapin tai litteän raudan, ja kun se jäähtyy, vaha lukittuu muotoon. Jos haluat mennä toiseen ilmeeseen seuraavana päivänä, lämpölaitteesi sulattaa jälleen vahan, jotta hiukset ovat joustavampia ja asettavat uuden tekstuurin paikalleen, kun se jäähtyy. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että tuote hilseilee, ja se antaa silti saman suojan lämmöltä kuin se, joka tehtiin ensimmäisen kerran. Ennen kaikkea se haisee loistava– Se muistuttaa hieman tätä upeaa lilja-tuoksua, jota äitini osti Victoria’s Secretista 90-luvulla, mutta on sen jälkeen lopetettu. Olen etsinyt jäljitelmää vuosikymmenien ajan näyttävistä kuvista, joten olin iloisesti yllättynyt siitä, että muutamat kukkaviljelyt ovat hieman jäljitteli tuoksua, jossa virkistävä vihreä elementti lisättiin.

Nosta putki itsellesi shuuemuraartofhair-usa.com, hintaan 39 dollaria.