Tämä ohut hiusshampoo on yli 8000 positiivista arvostelua Amazon

Minulla on joskus aikaa tuntien arvosteluja ennen verkkokauppojen tekemistä, joten PURA D’OR Original Gold Label -hampaiden ohennuksen shampoo löytäminen ollessani töissä oli vaarallista tuottavuudelle. 33 dollarin shampoo-yksi, jota en ollut koskaan edes kuullut aikaisemmin, on tällä hetkellä yli 10 000 Amazon-arvostelua, joista yli 8 kiloa on täysin hehkuvia. Kahdeksan tuhatta on melko merkittävä numero, jota ei oteta huomioon, joten tein kaivamaan kaavaan ja mitä käyttäjät väittivät voivansa tehdä (spoileri: ihmeet?).

Tuote sisältää biotiinia (joka on välttämätöntä vahvaan hiusvaijeriin), argan oil (suosittu kosteuttava aine), rauhoittava aloe vera ja jotain nimeltä Red Korean Seaweed, jota brändi sanoo Superstar suojaa hiusten ohenemista. Sitä markkinoidaan hyödyntäen sertifioituja orgaanisia ja kasvitieteellisiä ainesosia, mutta niissä ei ole tuotteita, kuten sulfaatit, parabeenit ja jopa gluteeniton.

PURA D'OR Original Gold Label Anti-Thinning Shampoo
Kohteliaisuus
$ 33

OSTA NYT

Sen jälkeen, kun kommentit olivat kauemmin kuin haluan myöntää, huomasin, että sen lisäksi, että käyttäjät huomasivat, että shampoo teki hiukset pehmeämmäksi, tasaisemmaksi ja suuremmaksi, monet uskoivat näkevänsä suuren parannuksen paksuus tai hiusten kasvua. “Viime vuosina olen kamppaillut vaihdevuodet johtuen ohenevista hiuksista.Olen huomannut, että PURA D’OR -tuotteiden hiustenlähtölinja on auttanut paljon,” paljasti yksi asiakas.

Toiset paljastivat, että he kokevat vähemmän rikkoutuneita kokonaisuutena ja jopa sanovat, että he huomasivat, että vauvojen karvat kasvavat harvaan paikkaan.

VIDEO: 5 kallista hiustyyliä

Onko salaisuus paksuuntua hiukset ovat Amazonin koko ajan? “Ei ole näyttöä siitä, että nämä ainesosat, joita levitettiin paikallisesti, voisivat parantaa hiusten kasvua”, sanoo dermatologi Heidi Waldorf, MD Waldorf Dermatology Estetics, kun pyysin lausuntoa kaavasta. “Käyttämällä kuitenkin miellyttävämpiä pinta-aktiivisia aineita sisältävä shampoo, puhdistus- ja vaahtoavat aineet sekä hiukset, jotka lisäävät kosteutta ja joustavuutta hiusten akseliin, voivat saada hiusvaipan vahvemman ja joustavamman ja siten vähentää rikkoutumista.”

Hän toteaa, että luonnollisten ja kasvitieteellisten ainesosien vaikutuksia on vaikea arvioida, koska ei ole riittävästi näyttöä, ja koska näitä aineita ei säännellä. “Joillakin kasvitieteillä ja naturaleilla on ollut biologisia vaikutuksia, mutta vain erityisissä muodoissa, jotka voidaan imeytyä asianmukaiseen syvyyteen ja riittäviin määriin. Kiinnostavaa on, että tuotteessa on myös sinkkipyritionia, jota käytetään psoriasikseen, seborrooiseen dermatiittiin ja hilse, mutta se on lähellä listan loppua, joten todennäköisesti on hyvin vähän. “

Tuotemerkki markkinoi tuotetta ohentamattomana shampoona, ei hiustenlähtö shampoo-kaksi hyvin erilaista asiaa. Realistisesti anti-harvennus shampoo vain toimittaa päänahan täydellinen ympäristö kasvuun, vahvistaen hiuksia ja vähentäen mahdollisuutta rikkoutuminen.

RELATED: Onko vahingoittuneiden hiusten hoitaminen? Vältä tätä suurta shampoosavuutta

Onko sinulla shampoo mennä lopulta riippuu sinulle, mutta jos päätavoitteena on hiusten kasvua, Waldorf on muutamia ehdotuksia.

“Tärkeintä on olla realistinen – yksikään näistä shampoista ei auttaisi kasvattamaan hiuksia”, hän sanoo. Sen sijaan hän sanoo, että etsii ainesosia, jotka auttavat hiustesi kanssa, kuten hilseilevän ainesosat hilseilevälle tai rasvaiselle päänahalle sekä vahvistavat ja kosteuttavat ainesosia, jotka eivät hieroa hiuksia, jos sinulla on rikkoutuminen.

Jos harvennus hiukset ovat huomattavasti pahenevia, ei ole sidoksissa äskettäiseen fyysiseen tai emotionaaliseen vaikeaan stressiin tai on yleinen huolta aiheuttava asia, Waldorf ehdottaa puhuvan dermatologiasi oikeaan diagnoosiin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

38 − = 36

map