Tämä odottamaton hiusten värien trendi säästää aikaa ja rahaa

Ei ole muuta tapaa sanoa: menossa vaalea on investointi. Kun olet luonnollinen brunette, voit odottaa viettää paljon aikaa istumalla coloristin tuolille, kun ensin mennä kevyempiä ja korottaa luottokorttitasosi korvaa hiustenhoitorutiini tuotteilla, jotka pitävät uuden blondi varjossa saada kovaa.

Mutta hauskuus ei pysähdy, kun aloitat salonginne. Muutamassa viikossa alkaa kokea mitä kaikki pullo blondes vihaavat eniten: tummat juuret. Sinun vaalean sävyn säilyttäminen säännöllisin väliajoin salailun avulla, jotta saat uudelleen kasvaa, ei ole myöskään budjettiystävällinen.

RELATED: 7 kardinaali hiusten säännöt uusille vaaleille

Entä jos kerroimme, että keinot, kuten Kim Kardashian West, ovat tällä hetkellä pukeutuneet vaaleisiin hiuksiinsa, säästää sinua vain aikaa ja rahaa, mutta myös auttaa parantamaan hiustenne terveyttä sen valkaisemisen jälkeen? Kardashian Westin pimeät, umpeutuneet juuret eivät anna platinan hiuksille vain huolettoman ja vaivattoman vireen, mutta myös keino työntää seuraava salonihoitosi takaisin muutaman viikon.

Kim Kardashian
Charley Gallay / Getty Kuvat

“Juurtunut blondi tuo aina viileän kontrastin, ja se tekee tyylistä rennomman. Juurien omaksuminen voi todella lisätä ulottuvuutta väriisi!” sanoo Celebrity Hairstylist Chris Appleton, colorista takana Kardashian Westin viime platinaa vaalea sävy.

VIDEO: Kim Kardashian West on salaisesti vienyt hänen seuraavan KKW-kauneustuotteensa

Vaivaton tekijä, mikä on hienoa tästä hiusväri-trendistä, toimii kaikkiin vaaleisiin sävyihin ja lähes minkä tahansa hiuspituuden. “Tämä toimii kaikissa sävyissä, mutta riippuu haluamastasi kuvasta”, Appleton sanoo. “Jos haluat erittäin puhdasta kirkasta ulkoasua, juuret eivät ole sinua varten. Mutta jos pidät enemmän ulkonäöltään eläneistä, se toimii.”

Voit luoda tai korostaa elävää vaikutusta, pro suosittelee käyttämään juurihakemistoa kuten Color Wow: n Root Cover Up ($ 35; bloomingdales.com) lisätäksesi juuret ilman sitoutumista. “Voit jopa uida siinä, eikä se hajota!” hän sanoo.

Ajatus ratsastaa ulos väri nimitykset luultavasti kuulostaa melko makea, mutta Appleton suosittelee ei venyttää käyntejä pois yli 8-10 viikkoa erilleen, koska niin voit riski päätyä ombré luokkaan.

Jos pidät juuret, vaalea hiustenhoitorutiini ei muutu, mutta Appleton korostaa, että on tärkeää käyttää sulfaatittomia shampooja, kuten Color Wow’in Color Security shampoo ($ 9, dermstore.com) tai korjaavaa, suojaavaa hoitoa kuten Olaplex vaaleat vaaleat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

50 + = 60

map