Tämä morsiuspuolue vain won häät kausi omasta luonnollinen hiukset

Vaikka emme yleensä suostutko morsiamelle asettamaan suuria kauneuspyyntöjä hääjuhlille, olemme kaikki kun kyseessä on vastavuoroinen Nakyia Whittyin uskomaton kysymys. Mukaan BuzzFeed, hymyilevä morsian halusi, että kaikki tytöt käyttävät hiuksiaan luonnollisesti, ja kuvat ovat vakavia #weddinggoals.

SAMANKALTAISET Beyonce äiti paljastaa salaisuudet hänen luonnollisesti kiharat hiukset

Olen rakastava kaikkia näitä kuvia ystävien ja perheen on kaapattu! Minulla oli visio häälleni ja mikä oli Nakyian ja Jayn kanssa. Ei kukaan muu ja loppujen lopuksi minun on sanottava, että kaikki ylitti mitä olin voinut kuvitella ja odotukseni olivat melko korkeat, voisin lisätä, tarkoitan sitä, että meille on erityinen hetki! Viime kädessä olen iloinen naimisissa parhaan ystäväni perheemme ja ystäviemme kanssa, jotka ympäröivät meitä kaunein keinoin. Meidän tapaamme. Minun täytyy lopettaa lähettämisen! LOL! Nämä eivät ole edes ammattilaisia. Nämä ovat iPhone-kuvia perheeltä ja ystäviä seisova! Jos nämä tulivat ulos tästä kauniista, en voi kuvitella, mitä valokuvaaja otti kiinni! # davisday61116 #beachwedding #puntacana #thisishardrockpc # luonnollinen #bride #bridesmaids #destinationweddings #blackloveweddings #alfredangelobride @shescharissmatic @kalawhitty

Kuva, jonka kirjoitti Naturally_Nakyia (@naturally_nakyia)

Whitty naimisissa hänen rakkautensa Javonte Davis vähän yli viikko sitten upea ranta häät. Odota kunnes näet kuvat – aivan upea. Vaikka olemme varmoja, että hänen erikoispäivänään oli gazillion-asioita, olemme täysin pakkomielle siitä, että hän pukeutui hiuksiinsa luonnollisesti niin tärkeänä.

# DavisDay61116 #hammasvaellus #hardrock #thisishardrockpc # luonnollinengirlz_rock #teamnatural #blackgirlmagic #afrobride #blackgirlfly @blackgirlstraveltoo #alfredangelobride #alfredangelobridesmaids @shescharissmatic @kalawhitty

Kuva, jonka kirjoitti Naturally_Nakyia (@naturally_nakyia)

RELATED: Kaaso Kauneus Vinkkejä: Kuinka tehdä oma Makeup teidän BFF häät

“Luonnollisten hiusten kuluminen merkitsee sitä, kuka minä olen musta nainen, jonka Jumala loi minut”, Whitty sanoi haastattelussa BuzzFeed.

Tällä naisella on moitteeton maku. Ei vain hänen morsiuspuolueensa hiukset näyttävät aivan haaveilta valokuvista, mutta heidän morsiamen mekot ja hääpuku ovat kuolleet.  

# DavisDay61116 #hammasvaellus #hardrock #puntacana #thisishardrockpc # luonnollinen #vaimennukset #melanin

Kuva, jonka kirjoitti Naturally_Nakyia (@naturally_nakyia)

Mielestämme joku on uran häät suunnittelussa … tai konsulttina Sano kyllä ​​mekoon, koska Whitty voisi varmasti opettaa meille kaikille jotain tai muuta häät tyyliä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map