Tämä kuiva shampoo ei aiheuta tummia hiuksia

Kuiva shampoo saattaa tuntua ilmeiseltä siirreltävältä, kun haluat päästää hiustenne pesemään vielä yhden päivän ajan. Eli jos sinulla on vaaleat hiukset. Joka kerta, kun suihkuttaisin suklaan ruskeat hiukset, päädyn siihen, että shampoo on pois ASAP.

On runsaasti kuivia shampooja, jotka väittävät, etteivät ne jätä mitään hiutaleita, mutta useimmat ovat jättäneet hiukan jonkinlaisen vauvan jauhemaisen viimeistelyn.

RELATED: Jos sinulla on hienoja hiuksia, tämä hoitoaine muuttaa kaikki

On käynyt ilmi, että se ei ole kuiva shampoo, mutta se on se, että ne ovat kaikki hiutaleita. R + Co: n Spiritualized Dry Shampoo Mist ($ 28, revolve.com). Peliä muuttava kaava on läpinäkyvä sumu, joka käyttää micellar teknologiaa puhdistaa päänahan rakennettu lika, öljy ja tuote jäännös.

Sumu infusoidaan myös hivenravinteisella piidioksidilla, joka vahvistaa hiuksia yhdessä ravitsevalla risiiniöljyllä, joka syvästi kohottaa päänahkaa ja pitää hiukset pehmeänä, sileänä ja täynnä.

VIDEO: Hiusten värjäämisen kustannukset

Käytän Spiritualized yhtä paljon kuin haluaisin käyttää jotain muuta kuivaa shampooa: ravistamalla pulloa, spritz kaikkialla keskittyen minun juuret, ja anna sen liota noin 30 sekuntia ennen hierovaa sen läpi hiukseni. Vaikka ruiskutan hieman liikaa, se on silti näkymätön syvän ruskeat hiukset.

Lopuksi, kuiva shampoo, joka ymmärtää, että meistä, joilla on tummat hiukset, ovat liian laiskoja pestäkin hiuksemme.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + = 15

map