Tämä keittiön ainesosa voi olla salaperäisempi hiukset

Omena Cider Vinegar Hair Products
Kohteliaisuus

Erin Lukas

11.4.2018 klo 10.00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Apple-siiderietikka ei ole vain ainesosa suosikki salaattikastikkeestasi. Sen oletetaan olevan terveydellisiä hyötyjä verensokerin säätelemiseksi ja suolen terveydentilan parantamiseksi. Mutta käy ilmi, että yhdessä ACV: n sisällyttämiseen ruokavaliosi kanssa, käyttämällä sitä päässänne voi myös tehdä hiustesi shinieristä.

“Koska omenaviinietikka on hapan, se voi auttaa palauttamaan hiusten ja hiuspohjan pH, sillä monet hiustuotteet ovat emäksisiä ja kohottavat pH: ta”, kertoo Sejal Shah, kosmeettinen dermatologi ja New Yorkin älykkäämpää ihon dermatologiaa. “Palauttamalla pH-arvoa se voi sulkea hiusnauman kynsinauhan, jolloin hiukset näkyvät tasaisemmiksi, sileämmiksi ja helpompi hallita. Siksi jotkut suosittelevat sitä sen jälkeen, kun hiukset on värjätty, koska se voi pidentää väriesi elämää uudelleen sulkemalla kutikula. “

Estetiikka syrjään, tohtori Shah sanoo, että ACV voi myös auttaa parantamaan päänahan terveyttä. “Apple-siiderietikka on myös exfoliantti, jotta se voi poistaa kuolleita ihosoluja ja kasvaa päänahkaan sekä vähentää öljyisyyttä”, hän selittää. “Lisäksi sillä on myös anti-inflammatorisia ja antimikrobisia ominaisuuksia, jotka voivat olla hyödyllisiä joidenkin päänahan olosuhteissa.”

Ennen kuin pääset ACV-pulloon keittiön kaapissa, tiedä, että on olemassa muutamia mahdollisia haittavaikutuksia. Dr. Shah sanoo, että ylikäyttö voi tehdä hiuksista kuivamman ja hauras, ja jos sinulla on tummat hiukset, happo saattaa tuoda esiin ei-toivottuja sävyjä. Yleensä ACV: n käyttäminen hiuksillasi 1-2 kertaa viikossa on turvallinen veto useimmille hiustyypeille. Käytä sitä kuitenkin kerran viikossa tai jopa harvemmin, jos sinulla on kuivia hiuksia.

Jos olet etsinyt luonnollisempia keinoja vaaleille hiuksille tai tarvitset hieman päänahkaa, käytä laimennettua ACV-ratkaisua. Jos et voi seisoa sen voimakasta tuoksua, on olemassa useita tuotteita, jotka on muotoiltu ainesosalla, joka on äskettäin palannut markkinoille.

Pidä selaamalla viidelle suosikki-ACV-infusoidulle hoidolle ja muotoilutuotteille, jotta voisimme kokeilla paremmin terveellisempiä hiuksia.

VIDEO: Hiusten värjäämisen kustannukset

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 43 = 45

map