Tämä hiuslampaava hoito auttaa sinua kasvamaan pitkiä kerroksia

Jokainen, jolla on ollut onnettomuus vahingossa saada hiuksensa lähelle kynttilää, voi kertoa teille, palanut lopputulos voi olla jonkin verran traumaattinen, mutta kun liekin voimat valjastetaan hyvälle (ja oikealle kulmalle), tulipalo voi todella olla käytetään parantamaan hiustenne terveyttä. Velaterapia, joka tunnetaan myös nimellä “kynttilähoito”, merkitsee kynttilän kynnystä pitkin hiustesi pituutta, jotta poltettaisiin halkaistuja päitä tyypillisesti ratkaistavaksi tekemällä yhteyttä saksilla. “Se on ihanteellinen hoito jollekin, joka haluaa säilyttää hiuksensa pitkään, mutta jatkaa jakamistaan ​​ja ei halua mennä lyhyemmäksi”, kertoo Maria Bonita Salonin perustaja New York Cityn Fernanda Lacerda. “Meidän stylisti Ricardo Gomes on harjoittanut tätä tekniikkaa jo vuosia – hän kiertyy hiuslinkkejä niin tiukasti, että vain jakautuminen loppuu, ja sitten hän kuluttaa liekin sen päälle.” Sanotaan, ettei sinun pitäisi kokeilla kotona. Lacerda korostaa, että menetelmää tulee harjoittaa asiantuntija, joka on erittäin tarkka osio-twist-burn-liikkeiden kanssa.

Ei enää jakotavoja #velaterapia #MB #hair #trend #candlecutting #model #vs #openflame #beauty #secret #mariabonita #soho #nyc

Videon lähettäjä Ricardo Gomes (@gomeshair)

RELATED: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Brazilian Blowouts

Koska hiukset ovat kiertyneet niin tiukasti ja liekki kulkeutuu alueen yli hyvin nopeasti, vahingoittumaton osa hiuksista säilyy terveessä ja ehjänä. “Kun hiukset on kierretty pieniksi rypyt, kynttilää ajetaan jokaisen osan kohdalla, kunnes koko pääsi on tehty”, Lacerda sanoo. “Sitten mennään pesuallas pesemään, ja syvä hoitoaine käytetään sulkemaan kynsinauha takaisin yhteen – samanlainen kuin viimeinen vaihe keratiinihoidossa.” Hoito voidaan tehdä hienoina ja paksuina kuvioina, vain odottamaan istua salonistuimessa noin kahden tunnin ajan ja saapua tuoreella tuulennolla. Kun hiukset ovat yhtä tyylikkäitä, on helpompi erottaa flyawayt, ja voit palata luonnolliseen tekstuuriisi heti sen jälkeen. Edellyttäen, että hiukset ovat riittävän kauheita kiertymään, olet hyvä velaterapian ehdokas ja voit hoitaa hoidon joka kolmas tai neljäs kuukausi. Mitä poltettujen hiusten haju? “Se ei ole niin huono!” Lacerda sanoo nauraen. “Olen lukenut kommentit, ja se ei todellakaan ole niin huono.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

44 − = 40

map