Tämä Flat-Barrel Curling Iron luo Perfect Bedhead aaltoja

Ei meikkiä, minimalistisia vaatteita ja löysä aaltoja. Mitä kaikilla kolmella näistä asioista on yhteisiä? Riippumatta siitä, kuinka alhaisia ​​avaimia ja vaivatonta ne näyttävät, saavuttaminen vaikuttaa tosiasiallisesti tonni ponnisteluista. Erityisesti beachy aaltoja, lopputulos voi olla melko osuma tai kaipaa riippuen siitä, kuinka ammattitaitoinen olet alalla. Tuulen hiuksesi liian tiukasti, ja päätyisit George Washington -hartsuihin, jotka lopulta (toivottavasti) pudottavat pehmeiksi aalloiksi päivässä tai kahtena myöhemmin, mutta tuovat hiuksiasi liian löyhästi ja kaikki käsityömme hajoavat, kun astut ulos. Kuka tiesi uudelleen curling raudan tavanomaisen pyöreän tynnyrin muuttaminen voisi tehdä kaiken eron? Oikein nimetty Bedhead Textrovert Texturizing Iron vaihtaa perinteisen muodon ultra-ohut, litteä sauva, joka on täydellinen luoda karkea, asuvat aallot.

Aalto Iron - Embed
Kohteliaisuus

RELATED: Tämä on miksi ihmiset katkaisivat hiuksensa hajoamisen jälkeen

Ensisilmäyksellä työkalu saattaa näyttää siltä, ​​että se antaisi superjälkeläisiä Z-muotoisia aaltoja, mutta kuule meidät ulos – suora muoto auttaa löytämään löysät, porrastetut aallot, jotka eivät sekoita yhdeksi jättimäiseksi makkaroiksi. Ompele hiuksesi käytäviin osiin ja löysää sitten löyhästi satunnaisia ​​osiota varren ympärillä. Älä yritä tuulella kiharoita niin tiukasti kuin mahdollista työkalun pyöreämmällä vaihtoehdolla, jotta vältetään vahingossa olevat ryppyjä. Kun olet päättänyt koko pään, käytä muutama tippa seerumia päiden läpi, jotta hajotat aallot, tai jos olet todella menossa sen punk rock estetiikan jälkeen, käytä muutama runsaasti teksturointisuihkua. Osta työkalu nyt 30 dollaria osoitteessa ulta.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 2 = 11

map