Tämä 16 dollarin kuiva shampoo oli 5000-hengen odotusluettelossa

Olen käyttänyt Verbin jauhemaisen shampoo vuosia. Se imeytyy öljyyn, joka istuu päänahassani ja lisää voimakkuutta juurilleen ilman hiukseni tunne päällystetty. Vain valitukseni? Koska se on jauhe, ei suihkutusmalli, se vie vähän enemmän aikaa strategisesti soveltaa sitä ilman, että se on koko paita. Lopuksi Verb on kuitenkin tulossa uudella, pelinvaihtelevalla, kuivalla shampoo-suihkeella. 

En ole ainoa, joka on psykedeerinen. Ennen suihkun käynnistämistä, 5000 henkilöä ilmoittautui odotustilaan, jotta se olisi ensimmäinen pullo. 

RELATED: 8 Apteekki Dry Shampoos, joka todella toimii

Laukaisu todella sisältää kaksi eri versiot: yksi erityisesti kevyemmille tai vaaleille hiuksille ja toinen tummille hiuksille. Dry Shampoo Light -valolla on heikko violetti sävy, joka on tarkoitettu vastaamaan brassy-värisävyä, joka tyypillisesti muodostuu hiuksista, jotka on värjätty tai valkaistu. Vaikka se imee öljyä hiuksessasi ja lisää äänenvoimakkuutta, se myös korjaa värisi, ja kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on suihkuttaa sitä 8-10 tuumaa päähänsä. Samaan aikaan Dry Shampoo Dark oli tehty katoamaan nopeasti tummissa hiuksissa jättämättä hiutaleita jäljessä. 

VIDEO: Kauneuskoulu: Messy Pony

Joten on 16 dollaria kaava hype? Sanon kyllä. Sen tuore, kevyt tuoksu tekee sinusta tuntuu kuin vain shampooed, mutta se ei ole ylivoimainen. (Huono tuoksu on tiedetty sairastavan fyysisesti, joten sinun kannattaa ottaa tämä arvostelu vakavasti.) Se tekee hiuksistasi näyttävän ja tuntuu puhtaammaltaaja sormesi läpi ja et tunne, että ne päällystetään tuotteen kanssa, kun olet valmis. Se tuntuu painoltaan ja näyttää näkymältä. 

Niihin 5000 ihmiseen, jotka ovat kirjautuneet tähän digitaaliseen odotusluetteloon, olen kanssasi. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

66 + = 67

map