Taattu: Kaley Cuoco tekee halusta käyttää hiusnauvoja

On olemassa muutamia hiuksia, jotka näyttävät siltä, ​​että vaikka olisimme halunneet käyttää niitä säännöllisesti, emme todellakaan ole löytäneet tapaa tehdä niitä säilyttäen samalla aikuisen aseman. Tämän kategorian alla on sellaisia ​​asioita, kuten pigtailit, päänauhat, perhonen leikkeet (ugh, miss out!) Ja hiusnauhat.

Vaikka olimme käytännössä luopuneet näistä kampauksista, Kaley Cuoco hengittää uutta elämää hiusten unelmiinsa keinutuen aivan tyylikkäästä kampauksesta, johon sisältyy kyllä, hiusnauha.

katsella @ normancook hullu alas Hollywood Blvd @ jimmykimmellive tänä iltana

Kuva, jonka Derek-Peter Williams (@derekpeterw) on kirjoittanut

Tonight’s fun look @jimmykimmellive ���� hiukset @derekpeterw meikki @jamiemakeupgreenberg styling @bradgoreski @daniela_viviana

@Normancookin lähettämä valokuva

 

RELATED: Sinun täytyy nähdä Hailey Baldwin Bowl Cut

Julkkis-kampaaja Derek-Peter Williams jakoi kuvan naulanauhasta, jota hän teki Kaleyllä hänen ulkonäkseen Jimmy Kimmel Live, ja olimme välittömästi pakkomielle.

Näyttää siltä, ​​että Peter rikkoi tai kierreli Kaleyn hiusten säikeen ja kääri sitten punokset nauhan, stringin tai nauhan päälle supernokkaan (ja kasvaneen) ulkonäkseen.

Kaley vahvisti epäilyksemme, että tämä oli bada ** ja arka AF-ilme, kun hän oli samaa mieltä Hullu Max-innoittamana hänen kuvatekstään.

Kudos Kaleylle ja Derekille kuvitellakseen tapaa tehdä nauhat tai nahkavaimennus näyttää sekä super aikuiselta ja kovaa, vaikka odottaisimme päivän, jolloin joku luulee, miten se tehdään…

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

79 − = 75

map