Sinun DIY Blowout on mennä seuraavaan tasoon

Ei herätä, mutta haluan ajatella, että minulla on muutamia hyödyllisiä kykyjä, jotka auttavat minua pääsemään arjen läpi. Valitettavasti harja ja hiustenkuivaaja samanaikaisesti eivät ole yksi niistä. Olen aina ihmetellyt naisia, jotka näyttävät joka aamu töihin tai kouluun, näyttävät siltä, ​​että he ovat juuri tulleet tuoreelta salonkiosuuksilta kiiltävältä, pyöreältä … täydelliseltä. Mine tavallisesti heitetään hehkuvaksi alhaiseksi alalanka tai epäsiisti (ja tarkoitan todella sotkua), koska en voi käsitellä.

Olen kokeillut joukon erilaisia ​​työkaluja ja gadgeteita, jotka lupaavat helposti muotoilua, mutta loppujen lopuksi hiustekniini näyttävät kiehuvan yhteen asiaan – minun on aloitettava vankalla räjäytystyllä. Äskettäin minut ilmoitettiin uudelle Revlon Salon One-Step hiustenkuivaaja ja Volumizer (60 dollaria, target.com). Vastaus minun koordinoimattomiin käsiini rukouksiin, se on harja ja puhalluskuivaaja yhdessä, jonka muoto on erittäin helppo saada sileäksi ja nopea räjähdys kotona.

Revlon Hair Tool Embed
Kohteliaisuus

Selvää, minulla on paksut, aaltoilevat hiukset, jotka kestävät ikuisesti kuivua, vaikka profiili suunnittelee minulle. Ei vain tämä paha poika jättää hiukseni kiiltävään, vaan myös kuivuu sen flash (ioninen teknologia voittoon!). Ja harjan soikean muodon takia on erittäin helppo puhaltaa hiukset pääni takana. Kaikella rehellisyydellä, se on ala, jonka olen periaatteessa luopunut – jos en näe sitä, se ei ole siellä, eikö? oikea?

RELATED: Tämä muokattavissa oleva shampoo on kuin tieteellinen kokeilu suihkussa

Mitä makeuttaa paljon enemmän, on se, että se on täysin saatavilla hintatasolla alle 60 dollaria, mikä pohjimmiltaan vastaa kustannukset puolitoista ammatillinen blowouts.

Tässä tilanteessa voi kuitenkin olla hyvä hiuspäivä joka päivä. Olen myyty.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

98 − 88 =

map