Seuraava Big Hair Trend on Bobin täydellinen vastakohta

Kuvittele aika, jolloin bob ei ole hetken suosituin leikkaus. Vaikuttaa mahdottomalta, kun otetaan huomioon Taraji P. Hensonin ja Bella Hadidin julkkis tarina tänä vuonna, mutta suuntaukset hiipuvat ja muuttuvat, ja seuraava iso “se” -tyyli on periaatteessa ulkonäön täydellinen ja täydellinen vastakohta joka omisti 2017.

Ainakin tämä on mitä Herbal Essences julkkis stylisti Bridget Brager ennustaa. Keskustelimme ammattilaisen kanssa, joka kutsuu tammikuun Jonesia ja Kate Bosworthia hänen tavallisille asiakkailleen pian sen jälkeen, kun hänet oli voitettu jännittävään rooliin, ja hänen ajatuksensa on, että peruutat seuraavan salonimiesesi.

“Suurin osa asiakkaistani ja mitä näen ovat ihmiset todella haluavat erittäin pitkät hiukset”, Brager sanoo. “Se ei todellakaan ole hiustenleikkaus, mutta se on ristiriidassa strukturoidulla tavalla, jota olemme tehneet niin pitkälle kuin muoto onkin.”

LIITTYVÄ VIDEOT: 1 Bob, 3 Ways

 

 

 

Joten periaatteessa odottaa paljon enemmän Kim Kardashian West “Cher-Hair” hetkiä. Itse asiassa Brager sanoo, että suurin kysymys, jonka hän saa nyt asiakkailtaan, on, millaisia ​​lisäyksiä heidän pitäisi ottaa, mikä vain vahvistaa hänen ennustuksensa.

“Luulen, että ihmiset todella haluavat hiuksensa kauniiksi ja kauniiksi. Tiedän paljon asiakkailleni.”

DETAILS #bts @ katebosworth ������ #KateBosworth

Viesti, jonka ��☀️Bridget Brager☀️�� (@bridgetbragerhair) jakaa

 

Mutta se ei tarkoita sitä, että bob tai lobbesi katoaa kokonaan – suunnitelma nähdäkseen suosittujen leikkausten kehittyvän. “Lobojen ja nyrkkeilijöiden kanssa on neliömäinen leikkaus, jonka jälkeen menemme sisälle ja löysimme painosta painoa täällä”, hän sanoo.

Tämä näkyy uusissa otsakkeissa ja kerroksissa alle poskipyörien, samanlainen shag leikataan tammikuussa Jones on yllään.

“Tarkoituksena on keskittyä siihen, mitä tapahtuu kasvosi ympärillä leikkauksella.”

Mitä tyyliin pullot ja putket sinun pitäisi olla hyllylle, Brager on paljon ehdotuksia-guru alkaa jokaisesta kampauksesta perustan tuotteen. Hän rakastaa Herbal Essences Soft Control Cream -geeliä (6 dollaria, target.com), joka hallitsee höyhenpeiteä kosteissa hiuksissa, ja myös kimmoilee hiuksiin luomaan ranta-aaltoja. Hauska tosiasia: Herbal Essences oli yksi kauneuden merkkeistä, joita hänelle annettiin 14-vuotiaana.

RELATED: Kuinka tyylikäs hiukset sivussa

Ja kuten musiikki korvillemme, hän sanoo, että kuiva shampoo on elintärkeää – Brager vannottaa Herbal Essences Bio Renew Revitalize kurkku & vihreää teetä kuivaa shampoo ($ 6, target.com). “Kyllä, se on kuiva shampoo, ja se on upea, mutta käytän sitä hiusväriin. Se on niin hyvä keskipituus loppuun asti.”

Joten sinun tekosyysi painaa torkku-painiketta ja ohittaa tämän päivän pesu- ja lämpötapojen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 3

map