Perms tulevat takaisin – mutta he saavat modernin makeoverin

Ihmisen sukupolven naisena, en voi liittyä henkilökohtaisesti. Mitä minä tehdä tietää niistä, mitä pop-kulttuuri kertoo minulle. Laaja näyttelijä juoksi 80-luvulla – sitä isompi, sitä parempi – ja se voitti julkkikset kuten Olivia Newton John, Julia Roberts ja jopa itsensä pop-itsensä, Madonna. Mutta tässä on toinen hauska asia hoidosta – se on paluuta.

Uskokaa, ja onneksi se ei todellakaan seuraa “korkeammat hiukset, lähempänä jumalaa” mantraa enää. Matrix SoColor Celebrity Stylistin George Papanikolasin mukaan salonkipalvelu on nousemassa suosioon LA: ssa sen kyvyn tarjota asiakkaille luonnollinen aalto tai mutka hiuksiin.

“Vuoden 1980-luvulla tapahtunut trendi sai ylimääräistä äänenvoimakkuutta, tiukka aallot, kiemurtelevat otsat ja hiuslakan parit, jotka oli liitetty parranajokoneeseen tai pääpantaan”, sanoo Papanikolas. “Takaisin 1980-luvulla patsas katsoi hölynpölyä paljon takakampauksella.”

VIDEO: Katso Tyylissä Toimittaja Get a Modern Perm

 

Tänään on enemmän rannalla, kuten Victoria-Secret-malleissa tai jopa haukkuneet, vaivattomat näköiset aallot, jotka näkyvät lähes jokaiseen punaiseen mattoon.

“Se on hieno ilme saada ilmakuivattu viimeistely ja erinomainen tapa antaa suorat hiukset pehmeä mutka ja liike ilman lisälämpöä ja muotoiluaikaa”, kertoo pro.

“On olemassa myös moderneja tekniikoita, joissa se voi olla suorempi yläosassa, jossa hiutaleen mutka alkaa puoliväliin ja päättyy. Toinen suuri muutos on käyttää suurempaa tankoa, joka luo löyhän, pehmeän mutkan hiuksiin. “Olen nähnyt myös suurta muutosta pois yli tyylistä curling rauta aaltojen luonnollisempi ilmakuiva tekstuuri.”

TK
Allen Berezovsky / WireImage

Kuten hän mainitsi, sauvan koko riippuu suoraan tuloksesta. Jos käytit pienempää sauvaa, Papanikolas sanoo, että näyttäisit samanlaiselta kuin Halle Berryn, kun taas jotain suurempaa näyttää ulkoiselta Kim Kardashian West -kuvasta tai Erin Wassonin näkyvistä aalloista. Kuva Mary-Kate ja Ashley Olsen noin 2011 on toinen hyvä esimerkki tekstuuri saat.

TK
Jon Kopaloff / FilmMagic
TK
Amy Graves / Getty

 

RELATED: Tarte vain käynnisti uuden suosikin Dry Shampoo

Julianne Hough, ikuisesti Tyylissä hiukset murskata, teki otsikoita viime vuoden keväällä omaa modernia pysyvyyttään, jonka loi stilisti Riawna Capri käyttäen Olaplexia.

Me teimme sen! @juleshough Nyt on luonnollinen ilmakuivattu ranta-aaltoja! 〰〰〰 Ei enempää suoraa hiuksia enää tarvita minua! �� hehe jkjk �� Ei olisi mahdollista ulos @olaplex! # 901waves # 901girl #olaplex #perm #bringingitback!

Riawna Caprin (@riawna) yhteinen viesti

Ja vaikka sitä voidaan räätälöidä kaikille, Papanikolas varoittaa, että kosmeettisia aineita voi olla vaikea saavuttaa voimakkaasti korostetuilla hiuksilla. “Valkaisussa korostettujen hiusten raidat ovat erilaiset huokoisuus kuin säikeet, joita ei ole korostettu, joten ne voivat ottaa käyrät epätasaisesti”, hän selittää. “Minulla on vain ehdotus tehdä pysyvä luonnollinen hiukset tai hiukset yhdellä prosessi, ja minun go-to-tuote lisätty suojaa on Matrix Bond Ultim8 suojausjärjestelmä.Tämä lisätoiminto auttaa suojaamaan hiuksia ja ehkäistä vahinkoa aikana perming ja väritysprosessi. Yhden prosessin tekeminen, korostukset ja pysyvyyden ansiosta hiukset saavat paljon stressiä, joten en yleensä suosittele monia palveluita. “

Toinen vaihtoehto niille, joilla on voimakkaasti korostetut hiukset, on thio-free perm-palvelu, joka käyttää erilaista kemikaalia rikkomaan hiusten sidoksia, mikä pro-sanoja ovat vähemmän haitallisia, mutta eivät yleensä kestä niin kauan.

VIDEO: Kuinka paljon (ja kuka) kannattaa ryöstää?

Kummassakin tapauksessa, jos pysyvä tarkoittaa vähemmän 80-luvun promt queen ja enemmän hiekkadyynyjä, olemme sisään.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

28 + = 35

map