Paras Anti-Frizz Hairsprays kesällä

Anti Frizz Products from Beauty Blogger LEAD
kohteliaisuus (5); Time Inc. Digital Studio

Katya Bychkova / StyeSprinter.com

10. elokuuta 2016 klo 12.30
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Niin monet meistä kesäkarva ei ole mitään ylpeitä. Se on kuiva, rasvainen ja hallitsematon. Vaikka satoja vapaaehtoisia tuotteita, jotka lupaavat säilyttää hiukset frizz-free, jotka on aika pestä hiukset usein niin, että hoitoaika potkuja? Monet kiireiset ihmiset (itse mukana) mieluummin pitäisivät anti-frizz-suihkusta kätevästi, jotta voimme korjata epäselviä hiuksia riippumatta siitä, mihin olemme menossa. Kun etsin täydellistä särkyä säätävää ratkaisua, testasin kymmenkunta suosittua hiustuotetta ja valitsin viisi parasta, joka varmasti tyydyttää niitä, jotka kamppailevat karvaisilla hiuksilla.

LIITTYVÄ VIDEO: Kuinka päästä erinomaisesti sileisiin tressesin

Valintaprosessi

Olisi vaikea löytää parempia hetkiä anti-rapea tuotteiden testaamiseen kuin tänä kesänä New Yorkissa. Kun lämpö ja kosteus ovat melkein sietämättömiä, hiukset suorana ollessa on mahdotonta (ainakin minulle). Hieno, suorat hiukset, kesäaikaan tavanomainen go-to-tyyli on ponnahduslauta tai pulla, koska hiukseni ovat heti hiipiä, kun kosteustaso nousee. Tilanne on vieläkin pahempi, jos yritän pestä hiukseni harvemmin.

Vaikka kuiva shampoo on täydellinen ratkaisu ylimääräisen öljyn poistamiseen päänahasta, se ei todellakaan ole kovin paljon rauhoittavaa kiharaa. Tarkastin nimenomaan tuotetta, jota ei voitaisi käyttää vain kosteisiin hiuksiin, vaan myös hiusten kuivuuteen, joten voit käyttää sitä niinä päivinä, kun et ole pesu hiuksiasi. Tässä mielessä olin erittäin innoissaan kokeilla ajaa joitakin huippuluokan anti-rapea suihkeet ja lopulta päivittää minun kokoelma tuotteita, jotka todella toimivat.

Kun olet lukenut kymmeniä arvosteluja eniten myydyistä kauneusverkkosivustoista, kuten Sephora, Ulta Beauty, Nordstrom, Amazon ja niin edelleen, kavennin luetteloa 12 asiakkaan suosikkeihin ja testasin niitä New Yorkin kuumien kaduilla Kaupunki. Vaikka minulla ei ollut minkäänlaista valvontaa lämpötilassa, pystyn pitämään silmällä, kuinka paljon tuotetta käytin aamulla ja kuinka kauan illalla se jatkoi työskentelyään. Varmistuin myös käyttämään samaa shampoo- ja hoitoaineesta testaamalla kaikki tämän listan anti-rapea -suihkeet, Aveda Color Conserve Shampoo ($ 21, nordstrom.com) ja Aveda Restructuring Conditioner ($ 29, nordstrom.com).

Kokeessa selvitin, kuinka tuote tuntui hakemusprosessin aikana ja koko päivän ajan. Ensimmäisen testauskierroksen lopussa valitsin viisi tuotetta, jotka toimivat parhaiten hiuksilleni, joka on luonnollisesti suoraviivaista, värikäsiteltyä ja laskee vain hieman hartiani alle.. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

69 − 68 =

map