Olympic Diver David Boudia kasvatuksesta ja suihkusta enemmän kuin keskiarvo Joe

Ei ole monta päivää vuodessa, jolloin voin sanoa, että yleensä “en välitä”, mitä hiukseni näyttävät. Olen yleensä melko erityinen siitä, mitä minun bangs, minun osa, mitä sinulla on. Tuloksena, minulla ja David Boudialla on yhteinen. 

Nyt toivon, että voisin sanoa, että molemmat olivat voittaneet kultaa Lontoon olympialaisissa (en todellakaan ole ottanut kotoa kultaan vuonna 2012), mutta hei, meillä ei voi olla kaikkea. 

Head & Shouldersin kunniaksi Leveät miekat Kampanja, joka on intiative kaikista haasteista, joita urheilijat kantavat heidän kanssaan, saimme tilaisuuden keskustella Daavidin kanssa hänen hulluista harjoittelustaan, stressistaan ​​ja tietenkin hänen grooming rutiinistaan. 

Koska olemme hyvin selkeästi #beautyobsessed, anna potkia asioita pois tarkastella hänen rutiini. Onko hän jälkivautaa kaveri? Onko hänellä oltava tuote sukelluspussiinsa? Mikä hänen hölynpudotuksensa on?? 

David kertoo, että hän varmasti vie enemmän suihkut kuin keskimäärin Joe (kloori tekee sen sinulle), mutta hän v. Hiuksiinsa. 

Vaikka hän sanoo, että Head & Shoulders on auttanut häntä lopettamaan huolta hilseestä, hän ei myöskään hämmentä muotoilua. 

“Jos pyydät vaimolleni, hän kertoo sinulle, että olen ärsyttävää erityisesti siitä, miten hiukseni näyttävät. Joten, minun täytyy saada tämä kova osa – varmista, että se näyttää puhtaalta, hän sanoo. “Hän leikasi kaula-aukon leikkaavilla sivuilla ja sanoi:” Hups, ja minä käännyin todella nopeasti, ja hän karkasi. “” Ette voi sanoa oops, kun leikkaat minun selkäni hiukset.'”

Vaikka tämä sitch kuulostaa stressaavalta (myös eräänlainen hilpeä), Davidin on ehdottomasti käsiteltävä suurempia stressinlähteitä – eli hänen sukelluksensa. 

RELATED: Olympic Swimmer Ryan Lochte’s Secret hyvää yötä

Joten miten hän hoitaa ahdistusta? 

“Eli elitistien henkinen peli on ratkaisevan tärkeää, varsinkin kun harrastan urheilulleni. Kun olet sukellanut 3-kerroksisen rakennuksen ja olet henkinen peli, se ei ole rakentamassa. todella nuori ikä, kuinka hallita sydämen sykettä ja käyttää hengitysharjoituksia varmistaakseni, että ruumiini ja aivot ovat rauhallisia ja myös visualisoivat sen, sulkemalla silmäni ja näkemällä sen pääni niin, että usein kestää paljon stressiä ” hän sanoo. 

Ja jos mietit, millaisia ​​harjoituksia David tekee veden päältä, hän kertoo, että hän harjoittaa harjoituksia, kuten kyykkyjä, Pilatesia, joogaa ja työskentelee “kallioperän ytimen” saavuttamiseksi. 

Voitko sanoa voimakkaaksi? 

RELATED: Olympic Swimemr Dana Vollmer asuu kupla-altaalla

Mutta sitten taas kaksi olympia-mitali hänen nimensä, hänen kovaa työtä maksaa – epäilemättä. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

65 − 57 =

map