Jonkin ajan kuluttua jotkut ihmiset palautuivat käyttämään varsinaisia ​​rautoja suoristaakseen säikeensä. Vaikka et ehkä tarvitse sitä
turvautua näihin toimenpiteisiin nyt, nöyrä tasainen rauta tänään on MVP monissa hiukset arsenaali. Koska litteät raudat voivat olla edullinen sijoitus, sinun on varmistettava, että se sisältää kaikki oikeat kelloja ja pillejä. Niin mitä pitäisi etsiä, kun ostoksia yksi? Asiantuntijoilta löytyi kauha selvittää, mitkä ominaisuudet ovat tärkeimpiä (ja mitä välineitä he varastoivat omissa sarjoissaan), jotta voit ostaa luotettavasti.

1. Tarkista levyt
Valitse keraamiset levyt, “se kuumenee tasaisemmin ja on vähemmän kovaa hiuksillesi”, sanoo N.Y.C. kampaaja Antonio Prieto. Katso myös kelluvia levyjä, jotka tuntuvat melkein löyhältä varvassa – “ne antavat sinulle mahdollisuuden asettaa oikea paine hiuksiin, joka vaihtelee tekstuurin mukaan”, sanoo N.Y.C. kampaaja Nate Rosencranz. Jos haluat luoda sekä suoria että aaltoilevia tyylejä, etsi kaarevat reunat, “ne auttavat vähentämään rikkoutumista ja ovat hyviä ranta-aaltojen luomiseen”, sanoo N.Y.C. kampaaja Tyler Colton.

 

2. Kuuntele lämpöä
“Väärä lämmitystaso voi todella vahingoittaa hiuksia”, sanoo Brooklynissa toimiva kampaaja Kenna. “Tutkimukset osoittavat, että hiusten optimaalinen muotoilu on 365 astetta, mikä korkeampi voi vahingoittaa hiuksia, mikä tahansa alhaisempi ei ehkä toimi”, Kenna sanoo. teidän raudassasi on lämpötilavalitsin tai digitaalinen näyttö ja aseta se korkeintaan 365 astetta – tai yritä Kennan noutoa, joka pysyy yhtenäisenä 365 astetta (GHD Platinum, 249 dollaria, ghdhair.com). joten lämpö voi tunkeutua hiuksiin oikein.

 

 

3. Ota huomioon tekstuuri ja pituus
Jos sinulla on paksut säikeet, kannattaa harkita laajempaa levyä, “1,5 tuuman rauta kattaa enemmän alueita kuin tavallinen levy, mutta se on silti tarpeeksi pieni saavuttaakseen jokaisen juosteen”, Colton sanoo. Kokeile Coltonin suosikki, T3 Singlepass 1.5 “($ 230, sephora.com). Ja jos sinulla on pitkiä säikeitä, kokeile rautaa, jossa on pitkät levyt, kuten yksi Rosenkranz suosikki, Hot Tools Nano Ceramic 1 “Extra Long Plates ($ 60, ulta.com).