Miksi Balayage on Ultimate Lazy Girl Hair Trend, jota voit Rock All Season

Löytyneenä hienovaraiselle väreille juurista kärkeen, balayage on pitkään pidetty viimeisen värin suuntauksena niille meistä, jotka mieluummin maksavat kausittaisia ​​vierailuja salonkiin kuukausittaisten kosketusnäytöksien aikana, ja juuri nyt on tärkein aika saada hoito tehdään, jos haluat työskennellä Jessica Alba-esque -vaikutuksella kesällä. Konsepti ei ole mitään uutta, mutta on syytä tarkistaa, varsinkin kun otetaan huomioon, että ulkoasu on ottanut luonnollisemman, aurinkoisen suudelman.

“Balayage tarkoittaa vapaata käsinmaalausta, joka on hyvin erilainen, kun se päätyy päänahkaan ja laajenee, kun he matkustavat ja päätyvät päähän”, kertoo Caroline Mitgang, kampaaja ja väristää New Yorkin Paul Labrequen salonissa. “Jokin näistä tummista ja ombre-ilmeistä tehdään balayage-tekniikalla, ja ne kasvavat kauniisti, jotta voit päästä eroon käyttämästä niitä hetkeksi.” Mitgang suosittelee perusvärin käyttämistä käynnistämiseen eikä nostamalla sitä liian kauas luonnollisesta varjostusalueesta, kun super-väriset värit haalistuvat nopeammin kuin spektrin hienompi pää.

RELATED: 4 mahtava Ombre trendit Brown Hair

“Kaikki, mikä ei ole liian kaukana siitä, mitä kasvaa päästäsi, on kaikkein vähäinen kunnossapito. Et yleensä muuta hiusten juurta tai perusväriä, joten se toimii sinun hyväksi, koska se ei luo ankara linja “, hän neuvoo. Kotilaskuissa voi ostaa lisäaikaa, mutta kokeile vain kättäsi heidän kanssaan hiustartunnanne neuvonantajan kautta – etenkin jos olet vaalea tai punapää, koska yleensä on olemassa erilaisia ​​sävyjä. Vaikka kotona oleva kiilto ei ehkä näytä olevan “todellinen” hiusväri, kaikki hiusvasteeseen tallennetut asiat saattavat vaimentaa värisi vaikeampaa tyylillesi. Yleensä kevyempi on vähemmän huoltoa kuin värjäys hiukset tummempi.

“Muista ne vaaleat tytöt jotka värjättivät hiuksensa mustaksi ja menivät supergotiksi lukiossa, sitten se kasvaa ja näyttää siltä, ​​että ne ovat kaljuuntuneet”, Mitgang lisää. “Ainakin pimeällä juurella, voit lajitella sen takaisin ja väittää, että käyt Madonna 1988 -vaiheessa.” Epäilyksessä, “Mitä Madonna tekee?” on aina melko vankka mantra, jota voit pitää kiinni.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

97 − = 91

map