Lucy Halin uusi hiusväri tulee olemaan kaikkialla syksyllä

Me kutsumme sitä: Cherry suklaan kohokohdat ovat joka paikassa tänä syksynä, ja Lucy Hale upea uusi hiusväri on ehdottomasti riitä käynnistämään trendi. Sievät pienet valehtelijat tähti lisäsi lämpimään brunette-tasapainoon hiuksilleen, Vancouver-pohjaisen hiusvärittelijän Chris Weber Mirlachin avustuksella, jota suositteli legendaarisen julkkis kampaajan Kristin Ess.

Viime kuukausina Hale on ollut melko sitoutunut hänen tumman brunette hiusten väri, vain kytkin hänen ulkoasua leikkaamalla muutama tuumaa hänen bob täällä ja siellä. 

�� tänään minulla oli ilo väritys @lucyhale hiukset ⭐️⭐️⭐️ kiitos hiukseni idoli @ christian_ess suosittelen minua �� #balayage minulle ja hiuslakka Kristin �� rakastan sinua �� #chrisweberhair #kristinesshair #vancouvercolourist #vancouverhairstylist # vancouverhairstyle #love #xoxo ��

Chris Weber Mirlachin (@chrisweberhair) jakama viesti

VIDEO: Sarah Hyland pelkästään heittäytyi kauneimmasta uudesta hiusten väristä

Kohokohdat näyttävät sijoitettavan hänen kasvojensa ympärille ja keskittyvät keskimmäisestä akselista hänen päihin, ja ne näyttävät hienovaraisilta ja uskomattoman luonnollisilta, kun ne on muotoiltu rannalla,. 

Oma @kristin_ess Vancouver on @ chrisweberhair �� kiitos kiitos siitä, että olet niin suloinen ja lämmittäen lukot ��

Lucy Hale (@lucyhale) jakama viesti

RELATED: Tämä on mitä Rihanna näyttää sinisillä hiuksilla

Hale ei ole ainoa julkkis, joka tekee hiustensa loppupäivän päivityksiä. Viime viikolla Sarah Hyland esitteli uuden kirsikka-suklaan sävyn, kun taas Khloe Kardashian virallisesti meni brondeon ja palasi sitten beachy blondiin taas. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

51 − = 50

map