Kristin Cavallarin Beach Waves kuuluu sinun Pinterest Boardiin

Kristin Cavallari on aina ollut lopullinen Kalifornian hieno tyttö, ja hänellä on upeat auringon suutut lukot todistamaan sen. Joten jos tarvitset vaaleita #hairinpon, Cavallarin pitäisi olla luettelosi yläreunassa – tai ainakin ainakin säännöllisesti Pinterest-hauistasi.

Laguna Beach alumna ei koskaan ole koskaan pettynyt siihen osastoon, ja hän on osoittautunut monta kertaa, että hän on myös beachy aaltojen kuningatar.

Esimerkeiksihän äskettäin kytkenyt hiusväriinsä (Justin Andersin suosiosta), ja tulos saa sinut pysähtymään ja katselemaan pidempään kuin sinun pitäisi tehdä töissä. Sähköpostit voivat odottaa vielä kolme minuuttia, oikea? 

RELATED: Kristin Cavallari jakaa parhaan kengän muotoilun neuvot

@kristincavallari tuli pienen chop chop: iin, pitkin pituutta ja luonut hieman karkeaa tekstuuria pomppuun ✂️✂️✂️ Mutta entä tuon tuoreen blondi @justinandersoncolor? ✨����✨ #lovinit #summerhair #ninezeroone

Valokuva lähettäjä Riawna Capri (@riawnacapri)

Uusi sävy antaa paljon enemmän tekstuuria ja syvyyttä kerroksellisiin lukkoihinsä silti luonnollisiksi ja Cali-tyylikkäiksi. 

Kristin, pidä sitä hyvänä hiuspäivänä. Se on ikimuistoinen. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + = 13

map