Kat Von D näyttää täysin erilaiselta ilman hänen allekirjoitustaan ​​mustat hiukset

Muutamia asioita, jotka heräävät mieleen, kun ajattelemme Kat Von D: n tatuointeja, hänen tatuointityötä, lemmikkikoiraja (olemme pakkomielle) obvi, ja hänen allekirjoitus kauneus näyttää. Hänen omistautuminen tumma, upea hiukset ja virheetön kissa silmä on todella innostava. Ja vaikka hän on viime vuosina käyttänyt erilaisia ​​hiusvärejä (muistan, että tummansininen hetki?), Hän viime aikoina on juuttunut mustaan. Joten ilmeisesti saat sen, miksi olimme erittäin yllättyneitä nähdäksesi tämän Kat Von D: n kuvan ilman mustat hiukset. 

RELATED: Mitä tapahtui Amber Cluelessista? Elisa Donovan on edelleen hiustesi

Tässä on yksi suosikkikuvista @ thekatvondin viimeisimmästä ampumisesta @lionel_deluy ❤️ {nail väri on #LUV meidän yhteistyökumppanimme @formulaxnail} �� #Katvond #katvondbeauty #KVDvsFormulaX

Kuva Lähettäjä Kat Von D Beauty (@katvondbeauty) on

Kat Von D Beauty jakoi yllä Instagram Katista ja lähetettiin vimmaan. Kesti hetken selvittää, kuka oli kuvassa (tiesimme, että hän näytti tutulta!), Mutta on ollut jonkin aikaa, koska olemme nähneet hänet tulinen punaiset hiukset ja tylppä bob, niin me jotenkin tarvitaan kaksinkertaisen otteen. 

Kun saimme alkukokouksen, meillä oli hetki keskittyä siihen pommiin ** purppura kynsilakka, joka on peräisin tulevasta yhteistyöstä Kat Von D ja Formula X.

Vaikka hiukset ovat luultavasti peruukki, emme voi sanoa, että emme pääse siihen, jos hän haluaa vaihtaa. Tämä leikkaus on goooooood. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map