Karlie Kloss sai bändit ja nyt me kaikki haluamme Bangsia

Jos hiusvalmisteluun olisi aikaa, niin se on New York Fashion Week. Ja näyttää siltä, ​​että Karlie Kloss otti tämän kampaameleonille, joka soitti viime yönä, kun hän esitteli tuoreita haaroja Daily Front Row’s Fashion Media -palkinnoissa. 

Karlie Kloss Bangs - Embed 2016
Runway Manhattan / NYC Kuvia

Sen lisäksi, että tad kevyempi tai lyhyempi (tai kampaassa peruukki), tämä on yksi ensimmäisistä majoista. hiustenmuunnokset, jotka olemme nähneet Karlielta aika ajoin. Huomaa, että hän on aikaisemmin kuluneet bangs, mutta nämä näyttävät paljon paksummalta ja rummulta kuin hänen menneisyytensä. 

Kuten joku, jolla on tällä hetkellä otsatukka, olen luonnollisesti 100 prosenttia hyväksynyt tämän kauneuspäätöksen ja olen pakkomielle tapaa, jolla hän muotoili heitä tapahtumaa varten – matala-avain, kuvioitu kirsikka kiinnitettynä kaulan napaan. 

Ei, että minulla oli suunnitelmia kasvattaa minua, mutta nyt kun Karlie on pukeutunut joukkoon, luulen, että he tulevat olemaan melko kauemmin. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että tiedän, että hän näyttää minulle erilaisia ​​tapoja muotoilla niitä. 

RELATED: Chrissy Teigenin viimeisin hiusten värien muokkaus on Fall Perfectness 

Joten he ovat todellinen sopimus vai onko tämä toinen Kendall Jenner hetki? Vaikka hän merkitsi stylistinsä Karla Welchin Instagram-kuvauksessaan, meillä ei ole tietoa siitä, ovatko ne clip-ons.

Me katsomme kohti kiitotietä (hän ​​on pakko käydä tällä viikolla!), Jotta sinut lähetetään. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

67 + = 76

map