Joten hiuksesi kiinni tulessa … Nyt mitä?

Lämpimät lomat voivat tarkoittaa paljon asioita: söpöjä uimahousuja, sundresseja ja lopulta tekosyitä tehdä meikkiä ilmaiseksi. Se on helmikuun unelma! Mutta hiuksillesi se voi myös tarkoittaa ongelmia. Ei, emme puhu suolaisen ja auringon vaurioista. Puhumme tulesta.

BBQ: llä, ilotulitteilla ja tulentekoilla runsaasti, varsinkin jos olet menossa rannalle, taistelu liekin ja kookos välillä on todellinen. Jos huomaat, että sinulla on hieman liian hauskaa sparklereilla tai nojaa vähän liian lähelle tiki-polttimesta, älkää paniikki – meillä on vaiheittainen toimintasuunnitelma, jonka avulla saatte palanneet säikeet takaisin elämään.

VIDEOJoten, mitä teet Rod Ortegalle?

Jätä se ammattilaisille

Olet ehkä tullut “tulinen tyttö” IRL, mutta ensimmäinen asia on ensiksi, varmista, että tulet ulos turvallisesti ja hakeudu lääkäriin, jos olet kärsinyt palovammoja. Jos hiuksesi on ainoa uhri, pääset puhelimeesi – sinun on tarkasteltava stylististasi. “Jos hiuksesi saavat tulta, se laulaa, ei polta”, Amit Abraham, pääsuunnittelija Dop Dop Salon New Yorkissa sanoo. “Sinun paras panos on mennä katsomaan stylistiasi välittömästi. Älä toista, älä yritä korjata vahinkoa itse. Sinä vaarannat mahdollisuuden pahentua ja kärsiä paljon kauemmin.”

Kun hiukset ovat lämpöä vaurioituneita, ei ole paluuta, joten stylisti tarvitsee leikata poltettua osaa estääkseen lisää vahinkoja ja puhdistaa tyylin. Muista vain, että hyvä uutinen-hiukset kasvavat päänahan sisällä olevista juurista, joten uudet hiukset kasvavat takaisin ilman ongelmaa.

RELATED: Hottest brunette hiusvärit vuodelta 2018

Jatka kunnosta

Kun säikeet on leikattu, päästä hoitoa varten. Normaalin shampoosi ja hoitoaineesi lisäksi Abraham suosittelee hiusnaamarin käyttöä kerran viikossa, kunnes hiukset näyttävät ja tuntuvat parantuneilta. Asetukset kuten Briogeo Älä epätoivo, korjaa! Deep Conditioning Mask (36 dollaria, sephora.com) tai Rita Hazan viikottainen hoito syväkuivatukseen ja ylivoimaiselle kiiltoa varten ($ 42; sephora.com) voit rauhoittaa säikeitänne kotona. Vaikka Abraham sanoo, jos tunnet, että lukosi tarvitsevat hieman enemmän TLC: tä, etsi proteiinia ja hoitoa salonihoitoihin, kuten L’Oreal Professionnel Powerdose tai Kerastase Fusiodose maksimaaliseen hoitoon.

Embrace Change

Valitettavasti on olemassa mahdollisuus pienellä leikkauksella ja ilmastointi ei ehkä tee temppua. Jos huomaat, että tarvitset suurta korjausta, älä pelkää vaihtaa sitä. “Mielestäni tee limonadi!” Abraham sanoo. “Siirry tyyliltään ja kokeile hauskaa, pikakuvaketta.” Valitkaa pixie tai bob ja et vain ole trendi, mutta annat hiuksille mahdollisuuden aloittaa tuoreet ja regrow terveet ja vahvemmat kuin ennen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 4 =

map