Jos sinulla on hienoja hiuksia, nämä 4 tuotteet ovat elämää

TK
Kohteliaisuus

Angelique Serrano

12. toukokuuta 2017 @ 12:00 pm
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Kauneuseditorina, jolla on suorat hienot hiukset, en ole halukas testata uusimpia vahvikkeita ja sakeuttamia osumia markkinoille. Vuosien aikana monet tuotteet ovat jättäneet minut tasaiseksi. Mutta paljon kokeilun ja virheen jälkeen voin kertoa teille, että nämä neljä tuotetta epäilemättä toimivat. Nyt ennen lukemista ja ostosten aloittamista, yleinen vinkki: Kun sää sallii, rakastan pestä hiuksiani yöllä, anna sen kuivua hieman ja sitten nukkua sen kanssa kosteana. Minun säikeeni kuivuvat rummuneiksi, taipuisiksi muotoiksi, joten kun heränen, minulla on kookkain, rantanainen tekstuuri. Aamulla aion soveltaa valintani muotoilijoita (kuten molemmat alla) ja kääriä muutamia suuria kappaletta kuuman sauvan ympärille. Jäykkä hiuslakka huuhtoutuu myöhemmin ja olen ulos ovesta! Näen, että tämä laaja tekstuuri kestää noin kaksi tai kolme päivää (vaikka päädyin juuristoihini kuivalla shampoolilla rasvan torjumiseksi). Nyt tarkista minun lyhyt lista voittajista, jotka pumppaavat äänenvoimakkuutta. 

VIDEO: Paras kuiva shampoo jokaiselle hiustarvikkeelle

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

93 − = 88

map