Jos pidit Mood Rings, rakastat värikylläistä hiusväriä

Tiedät, miten tunneluretket toimivat. Kolmannessa luokassa luulit sen olevan taikuutta, mutta se on todellakin kehon lämpötilan muutos (tai ympäröivä temps), joka tekee koboltin vaihtamisesta smaragdinvihreäksi ja niin edelleen. No, nyt hiustyypillesi on olemassa sama tekniikka, joka on taivaassa tekemä ottelu epävarma sielu myös kasvoi makea, makea 90-luvulla.

Professional hiusvärjäysaine Pravana on kehittänyt ensimmäiset lämpöaktivoituvat tilapäiset hiuspigmentit, mikä tarkoittaa, että hiusväri muuttuu, kun laitat siihen lämpöä, oli kyseessä sitten oikaiseva rauta, käyristystappi tai puhallushiomakone.

VIDEO: Kauden kauhuhenkiset kustannukset

Vivid Mood Color on saatavana neljässä erilaisessa värinvaihto-vaihtoehdossa, mukaan lukien kalkki vihreäksi tai keltaiseksi, viileään violettiin lämpimään vaaleanpunainen, savuinen harmaa näkymätön ja trooppinen persikka näkymätön. Ne pestävät shampoilla, joten et ole sitoutunut hiuksiin, jotka siirtyvät joka kerta, kun tarvitset räjäytystä. Mutta pitkäikäisimpiä värejä varten ne ehdottavat sitä hiustenpidennykseen.

Katsomalla sitä toiminnassa on uskomattoman tärkeä osa. Tuotemerkki laatii YouTube-videon, joka osoittaa sävyjen siirtymistä, sekä miten voit kerätä värejä yhteen.

RELATED: Uuden tavan tyyliäsi sinun syksyllä syksyllä

Koska se on ammatillinen linja, se on saatavilla vain salongeissa, joten muista tarkistaa stylistisi ja katso jos kuljetat sen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

35 + = 38

map