Lily Collins on bonafidinen kameleontti, kun se tulee nopeasti hiusten muutoksiin, ja kuolemme viimeisen punaisen maton ulkoasun yli. Näyttelijä palkitsi Akatemian Motion Picture Arts and Sciencesin kahdeksannen vuosittaisen kuvernöörin palkinnot 70-luvun tyylillä, joka vie sinut kauan disco-aikakauden.

����������kaunis Angel @lilyjcollins viime yönä #GovernorsAwards kanssa laajaa aaltojen muotoilu @robzangardi @marielwashere meikki @mollyrstern hiukset minulle @gregoryrussellhair #lilycollins #gregoryrussellhair

Kuva, jonka Gregory Russell (@gregoryrussellhair) on kirjoittanut

Celeb-stylisti Gregory Russell teki taikuuttaan luomaan upean ulkonäön, joka oli innoittamana Collinsin kukkaviljelytuotteella.

Näytön saavuttamiseksi Russell käyttää Christophe Robin Instant Volumizng Mist (39 dollaria sephora.com) kosteiden hiusten juurissa. “Sitten puhalsi hänen hiukset paljon volyymiä juurilla minun Harry Josh pyöreä harja (50 dollaria, dermstore.com),” hän sanoo. “Asensin jokaisen osion, kun puhalin ulos ankkurilevyllä. Kun valmis, sallin hiusten jäähtymisen noin 5-10 minuuttia.”

RELATED: Lily Collins antoi meille kaikki kissan silmän maalit viime yönä

Seuraavaksi Russell käytti 1,25 tuuman rautaa, hieroen hiuksen päätä tynnyrin yli ja poispäin kasvoista. Hän asetti kummankin käyristetyn leikkeen jääkaapin leijumaan. Sallittuaan hiukset, Russell käytti Klorane Dry Shampoo (20 dollaria ; ulta.com) juurilla. 

“Kun olin jäähtynyt, poistin nastat ja ruiskutettiin jokaisen osan läpi pituudelta Klorane Dry Shampoo -hiukkasten kanssa ja harjattu ulos Mason Pearson Brushin kanssa (150 dollaria nordstrom.com), hän selittää. “Sitten emulsifioin helmi-kokoisen Ouai Matte Pomade -tuotteen (24 dollaria, sephora.com) ja käsi kädet läpi hiusten pituudet kontrollin, tekstuurin ja määritelmän mukaan.”

Russin vetäytyi sivuilta ja kiinnitti ne tiukasti Bobby-nastoilla. Hän jakoi hiukset “mohawkin läpi” ja kiinnitti etupuolet sivulle, harjaasi loput hiukset takaisin jättäen runsaasti tilavuutta.

“Minä löysin sen ruiskuttamalla Ouai Wave Spray (12 dollaria, sephora.com) läpi pituudet nykyaikaisempaan tekstuuriin”, hän sanoo. “Sachajuan Hairspray (20 dollaria, walmart.com) päädyin pitämään ja loistamaan.”

Niin kaunis, niin vintage, niin hyvin Hollywood.