Internet on kauhuissaan tämän frizz-taistelevana tuotteena

TK
Rosdiana Ciaravolo / Getty Images

Victoria Moorhouse

27.12.2017 klo 11.00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Entä jos kerroimme, että karkeus ja lentävät pinnat olivat pienikokoinen paperiarkki? Kun Facebookilla voit kokeilla meikkiä, näyttää siltä, ​​että se on liian yksinkertainen, mutta se on olennainen osa jännittävää hiustenhoitosuunnittelua juuri nyt. Internet on ärsyttävää, etenkään iPhone X: n tai Meghan Marklen sitoutumisen laajuudessa, mutta olemme silti kaikki hämmentyneitä yksinkertaisuuden vuoksi.

He eivät kuitenkaan välttämättä ole uusi suuntaus. Redken’s Frizz Dismiss Fly-Away Fix-viimeistelylevyt ovat jo muutaman vuoden kuluttua, mutta yhä useammat tuotemerkit pohtivat konseptia. Ne ovat pohjimmiltaan kappaletta uskomattoman ohutta paperia päällystetty ainesosia, jotka parantavat loistaa ja sileä kaikki hajanaiset hiukset. Liukastat heidät karhun yläpäähän ja sitten heittäkää pistokkeita kuumissa työkaluissa, ei voiteita, ei seerumeita. Ja tarpeeksi pienet, jotta ne sopisivat kytkinlaitteeseen, ne nopeuttavat nopeasti, kun hyvä hiuspäivä muuttuu huonosti, kun olet poissa. Pitäkää vieritys nähdäksesi muutamia asetuksia nyt.

VIDEO: 5 kallista hiustyyliä

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

40 − 37 =

map