Haluatko Julianne Houghn hiustekon, Stat

Emme voi uskoa, että se on taas vuoden uusi vuosi. Ja ei, emme vain puhu kesän lopusta. Itse asiassa, niin järkyttävänä kuin syyskuun saapuminen voi joskus olla, se merkitsee myös yhtä asiaa, jota olemme erittäin innoissaan-palkinto kausi on meille. Ja sinä tiedät, mikä tämä tarkoittaa – loputon matkan matkalatkasta punaista mattoa, ja sen kanssa, pohjattoman kuoppaan kauneuden innoituksen kaikkien meistä ihailla. 

Ja jos Creative Emmy -palkinnot pidetään viikonlopun aikana, ovat merkkejä siitä, mitä on tulossa, ja valmistaudu puhaltamaan. Yksi suosituimmista ilmeistä yötä ei ollut kukaan muu kuin Julianne Hough, ja vaikka tämä olisi järkytys suunnilleen kukaan, sen hiukset saivat meidät innoissaan. 

Älä ota meihin vääriä, hänen upea Zuhair Murad-mekko ja Monique Lhuillier-kytkin tekevät meistä aivan mustasukkaita, mutta et todellakaan voi käyttää Zuhair Murad-pukeutua töihin. Props, jos voi. 

RELATED: Julianne Hough’s Weird Trick luominen Custom Lipstick Shades

Hänen BFF / julkkis hairstylistinsa Riawna Capri loi teksturoidun, hieman epäsäännöllisen pienen solmun, joka oli vain oikea rinnakkaisuus hänen huiviinsa. Huomaa löysät säikeet hänen kasvonsa ympärillä? Liian hyvä. 

#SneakPeek tänä iltana #CreativeArts #Emmys tyyli @juleshough ➰ Simply Knotted ➰ Pidä silmällä hänen uskomattoman mekko! ��

Valokuva lähettäjä Riawna Capri (@riawnacapri)

 

Sivun huomautus: Eikö se näytä Julianne meni hiukan kevyempään, ehkä jopa lähemmäksi platinaa, hänen hiusväriään? 

Ylös kaikki pois, Julianne työskenteli klassinen punainen huuli. 

Tanssija Julianne Hough
Paul Archuleta

Nyt kun kiinnität huomiomme, liittykää meidät odottamassa kärsivällisesti seuraavaan palkintoesitykseen vielä #inspo: lle.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 76 = 86

map