Et ollut ainoa täysin pakattu Matildan hiusnauhoilla

Muistan monet ystäväni pakkomielle Spice Girls tai Josie ja Pussycats kuten lapset – nämä tyttöryhmät vaikuttivat kauneuspäätöksissään (Baby’s pigtails, anyone?) ja niiden Halloween-puvut. Minulle? Tärkein kauneushoitajan lähde, lisäksi Arielin palomotoripunan punaiset ranta-aallot ja kirjaimellisesti kaikki, mitä vanhemmat sisareni tekivät, oli Matilda

Yep, kuten Danny DeVito -liikkuvan pienen tytön kanssa, joka voitti pitkän divisioonan ilman lyijykynää ja paperia – ja kuten viisi sekuntia, ei vähemmän – ja voisi tehdä pieniä suklaa-tryffeleitä kellua ilmasta ja kädestä vain squinting her silmät niitä. Jos tämä ei ole sinun unelmiesi valtavalta, en tiedä, voimmeko olla ystäviä. Ja valmis tähän? Elokuva juhlii nyt 20. vuosipäivää – miten se tekee vanhuksille helvetin? 

Mutta muuta kuin esitellä minua “Rusted Root (Send Me on my Way”), joka on edelleen käynnissä oleva soittolistani tähän päivään asti, ja kauhua, joka joutuu syömään valtavaa suklaakakkua ihmisten kokoonpanon edessä (vaikka se on huono asia, Todella?), En saanut tarpeeksi Matildan hiusliitoksia. 

RELATED: Useimmat ikoniset huulipuna hetket elokuvan historiassa

Toki elokuvassa oli elämysoppia, mutta nuori kauneuseditori minusta oli täysin ihastunut tapaan, jolla hän käytti herkkiä, silkkisiä hiusnauhoja kuin pääpanta.

He saivat hänet vaikeuksiin elokuvan loppuun, jos muistat, mutta OMG he olivat niin naisellisia ja girlyjä ja rakastin heitä. Kun herra Trunchbull kaipaa elokuvan lopussa nauhoja, mielestäni olin henkisen ja henkisen hajoamisen partaalla. Kuten, mitä aiot tehdä !? Se on arvokas hiustarvikkeet, sinä hirviö! 

RELATED: 5 kesämekot ja huulipuna joka täyttää jokaisen ulkoasun

Rakastin tätä ulkoasua niin paljon, että pyysin äitini sitoa hiukseni ennen koulua viikkoja ja viikkoja ja viikkoja. Ottaen huomioon, että minulla on aina ollut todella hienot, äärimmäisen suorat hiukset, se liukui noin 20 minuutissa, mutta en välittänyt. Haluaisin säätää sen uudelleen ja työntää sen takaisin pimeiden, tylpäisten otsaputkien ohi koko päivän. 

En ole varma, että voin vetää sen pois samalla ihastuttavalla tavalla tänään, mutta luulen, että aion harkita tänään vapaata passtia. 20 vuotta on iso juttu, te kaverit, joten voin vain yrittää. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

79 + = 88

map