Emma Watson vietti Coolest Ponytail MTV Movie & TV -palkinnoksi

Vuoden 2017 MTV Movie & TV -palkinnot Emma Watson voitti ensimmäisen sukupuolittoman Best Actor -palkinnon hänen roolistaan Kaunotar ja hirviö. Hänen liikkuvan puheensa mukaan elokuvateollisuuteen liittyvästä puheesta huolimatta hänellä oli myös palkitseva punkki, jota hän käytti.

Edestä katsottuna näyttelijän updo näyttää keskikokoiselta kitaralta. Mutta älä tee mitään virhettä: Watsonin tyyli ei ollut tavallinen laukka, se oli viileä poninhäntä.

emma Watson
Kevin Winter / Getty

RELATED: Katso kaikki kuuluisat 2017 MTV Movie & TV Awards Red Carpet

Watsonin stylisti Adir Abergel piti tähdän kruunua laajasti ja sitoi hiukset takaisin pitkin hopealankaa ja anna ylimääräisen langan roikkua irti. Sen sijaan, että hän olisi poistanut hännänsä, Abergel taittui puoleensa ja kääri sen ympärille jääneen langan. Pidä se paikoillaan, ja hän sitoi sen, mikä oli jäljellä lankahän hännän ympärillä.

Emma Watson hiipii huipulla hiusten yksityiskohdissa @mtv -elokuvapalkinnolle. Ei voi odottaa, että näet enemmän. #hairbyadir #emmawatson #mtvmovieawards

Adir Abergelin (@ hairbyadir) yhteinen viesti

VIDEO: 2017 MTV-elokuva ja TV-palkinnot Red Carpet Looks

Yksinkertainen, eikö? Tämän helppokäyttöisen päivityksen ansiosta ponytailesi eivät koskaan enää ole perusasetuksia.

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 4

map