Ei ole tarvetta vetää harmaat haalarit loppujen lopuksi

Jos ajatus siitä, että harmaat kummastelevat sinut ulos, ensimmäinen impulssi olisi voinut vaivata lanka pois päänahastasi välittömästi. Keskustele tarpeeksi naisille ensimmäistä kertaa nähdäksesi harmaat ja huomaat, että he tekivät saman tarkan asian. Helvetti, Kendall Jenner teki! Mutta legenda kertoo, että harhaanjohtavien syiden poistaminen kasvaa kahdesta, mikä täysin kumoaa päämäärän päästä eroon.

Mutta onko se kansan kertomus totta? Ja jos et voinut hallita itseäsi ja vetää sen harmaaksi, odotatko vielä kahta muuta kävijää lähitulevaisuudessa?

Ja vastaus on…

Voit levätä helposti, koska Matrix SoColor Celebrity Stylist George Papanikolasin mukaan se on täydellinen myytti. “Se ei tee kahta kasvaa, koska yhden hiuksen pistäminen ei luo paikalleen kahta follikkelia”, hän sanoo. Kuitenkin se on silti melko huono hiuksille ja tapana sinun pudota heti.

“Yleensä ei ole hyvä ajatella karsia harmaita karvoja, koska ajan mittaan voi vahingoittaa follikkelia ja se lopettaa hiusten tuottamisen”, sanoo mizu new yorkin vanhempi stylisti Judy McGuinness. Joten voit asettaa itsesi hiusten ohenemiseen.

RELATED: ovat Freckles vain aurinkoisia kohtia?

Ja jos olet huolissasi siitä, että se on erittäin havaittavissa, näyttää siltä, ​​että se on huono asia. “Jos vedät pitkät harmaat hiukset, niin kun se kasvaa takaisin, se on lyhyt harmaa hius, joka todennäköisemmin suhtautuu suoraan ylös ja kiinnittää enemmän huomiota itseensä”, hän sanoo.. 

Jos haluat huolehtia harmaista, McGuinness ehdottaa vierailevaa coloristia puoliksi pysyvälle kiilulle. “Se lisää loistoa ja vähän pigmenttiä, joten harmaat hiukset sekoittuvat ja eivät ole yhtä ilmeisiä. Kiilto myös pesee ajan myötä, joten et vahingoita hiuksia tai luo rajaviivaa”, hän sanoo..

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 + = 40

map