Drybar’s vaahtoava kuiva shampoo on uusi suosikki

Kuiva shampoo on ollut avain, jotta voimme mennä ylimääräisen päivän (tai kaksi) ennen meidän seuraava hiusten pestä, meidän suosikki korkit eivät tule ilman niiden puutteita. Se voi olla taistelu valvoa, kuinka paljon tuotetta ruiskutat hiuksessasi ja kuinka tarkasti käytät sitä.

Mutta on aika unohtaa kaikki, mitä tiedät kuivasta shampoosta. Vaikka se tulee useisiin muunnelmiin, kuten hajustettu ja jauhe, joka täyttää useat makut, on olemassa kasvava joukko uusia kuivia shampooja, jotka eivät ole samanlaisia ​​kuin muut tölkit. Jälkeen kuuluisan Jen Atkin linjan Ouai-kuoren juurella Drybar on juuri julkaissut oman vaahtoavan kuivan shamponsa. Ja kun otetaan huomioon brändi on OG-blowout-salonketju, se on yhtä hyvä kuin odotit sen olevan.

RELATED: Tämä tuote on salaisuus ei-crunchy Beach Waves

Drybarin Detox Whipped Dry Shampoo Foam on pehmeä versio suositusta Detox Dry Shampoo -suihkusta. Varustettu vulkaanisen tuhkan, kasviproteiinien ja B5-vitamiinin seoksella, vaahto puhdistaa ylimääräisten öljyjen hiukset ja lisää vartaloa mainittujen öljyjen punnittamiin säikeisiin. Se saattaa näyttää tyylikäs mousse jota käytät kosteissa, vain-out-of-the-the-the-suihku hiukset, mutta se on tarkoitettu käytettäväksi kuivilla säikeillä laajentaa tyyliäsi.

Drybar Detox Whipped Dry Shampoo Foam
Kohteliaisuus
Drybar
$ 24

OSTA NYT

Vaahtomuoto irtoaa kynästä, kuten Cool Whip, ja yksi pumppu riittää hajottamiseen juurien kautta, vaikka hiukset ovat paksummalla puolella. Sen featherweight formula imeytyy nopeasti ja ei jätä mitään jauhemaista jäännöstä tai kalvoa taakse.

VIDEO: Kauden kauhuhenkiset kustannukset

Ja paras osa? Kuten joku täynnä otsatukka, olen melkein menettänyt näköä silmäni vähintään kaksi kertaa viikossa yrittäen räjähtää minun fringe kuivalla shampoo. Jos sinulla on myös otsatukka, löydät sormesi käyttämään tätä kuivaa shampoo-mousse-kaltaista koostumusta niihin tervetulleeksi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

77 − 69 =

map