Daisy Ridley on nyt punapää – Bobin kanssa!

Teen Choice -palkinnot ovat parhaita kahdenlaisia. Tulemme esittelemään ja pysymään hiuksille ja meikille. On aina niin. monet. #looks. Peek-a-boo punokset ja glitter smoky silmät kaikki samana iltana? Kirjaudu meille. Ja voitte kuvitella kuinka innoissaan saamme, kun julkkikset käyttävät TCA: iden ensi-iltaan suuria muutoksia, à la Daisy Ridleyä viime yönä.

RELATED: Sophie Turner teki vähän jotain hänen hiuksilleen ja sinun tarvitsee nähdä sen

Daisy Ridleyn ulkonäkö TCAsissa toi meidät kaksi suurta #YAS-hetkeä. Ensimmäinen kun hän voitti Choice Movie Breakout Star -palkinnon hänen roolistaan Tähtien sota: Force Awakens. Toiseksi, kun Daisy esiintyi lavalla hyväksymään palkinnon täysin uudella. Ensimmäinen asia, jonka Huomasimme Daisyn hiuksista, oli se, että se värjättiin kauniin syvän punainen kuparin väri. Kun vihdoin päädyimme siihen jännitykseen, huomasimme, että hän myös harrasti paljon lyhyempää kuvioitua bobia. Se olisi kaksi hiusten muutosta yhdessä!

Päivänkakkara Ridley Red Hair
Kevin Mazur / Getty

RELATED: Täsmälleen mitä tehdä, kun meikki alkaa pilling

Daisyn alkuperäinen leikkaus ja väritys tehtiin John Freida Salon UK: ssä. Palkintojen näyttelyssä julkkis kampaaja Robert Vetica korosti värin ja leikkaa Daisyn hiukset vain a vähän vähän lyhyempi. Me kaikki tiedämme sekaannuksen ja paniikin, joka asetetaan juuri muotoiltujen hiusten muotoiluun, mutta se on luultavasti helpompaa, jos sinulla on luotettava ammattilainen, joka auttaa sinua ulos. Daisyn säikeiden muotoiluun Robert käytti Leonor Greylin Mousse au Lotus Volumatricea ja brändiä Voluforme Hairspray.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

20 + = 28

map