Daily Beauty Buzz: Zoe Saldanan puolivälissä olevat kiharat

On jotain sanottavaa huolettomasta puoliajasta. Erityisesti yhdistettynä kelluvaan aallotukseen kampaus herättää romaattisen vireen – ja lisäbonuksena on yksi vaihtoehdoista neljän päivän juoksemiseen, joka ei sisällä ylhäältä solmua eikä päällystä pääsi kuivassa shampoolla. Olemme suuret fanit Zoe Saldanan ulkonäöstä, joka jättää pehmeät kiharat kokonaan alas toiselle puolelle, mutta kiinnittyy toiselle puolelle.

Vaikka tällainen tyyli on tyypillisesti tehty hiuksilla, jotka ovat pyyhkäisseet sivulle, me rakastamme vaikutusta Saldanan suoraan keskiosaan, ja se on helppo tapa luoda kiillotettu ulkoasu muutamassa minuutissa.

VIDEO: Miten saada Jen Atkinin Beachy Waves

RELATED: Zoe Saldana on feministinen äiti ja työskentelee Hollywoodissa

Jos sinulla on luonnollisesti kiharat hiukset kuin Saldanan, voit yksinkertaisesti kuivata ilmatiiviisti tällaiseen tyyliin. Suorita jäähdytyskondensaattori keskipituuksien ja päätesi läpi, anna sen jälkeen ilmaa tekemään sen tai kuivaa hiuksesi hajottimen avulla tuoda esiin luonnolliset käyrät. Kun olet valmis, kosketa muutamia säikeitä, joissa on curling-rauta, ja vie sitten muutama osa, joka ulottuu osastosi yläosasta korvan etuosaan. Kierrä osaa sisäänpäin, kunnes pääset pään takaosaan, ankkuroi sitten paikalleen kahdella tai kolmella tapilla.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + = 5

map