Daily Beauty Buzz: Kate Bosworthin Milkmaid Braid

On olemassa parempia vaihtoehtoja kuin sattumanvarainen lantio, kun nouseva lämpötila vaatii sinua välittömästi laittaa hiukset ylös ja saada sen pois kasvoistasi. Tapaus: maitomainen punos updo että Kate Bosworth käytti eilen 2017 Summer TCA Tour National Geographic puolue Waldorf Astoria Beverly Hillsissä.

Sen lisäksi, että käytännöllisyys on paras, Bosworthin punottu-updo on se, että näyttää siltä, ​​että se vaati paljon työtä, mutta todellisuudessa se on melko yksinkertainen. Bosworthin stylisti Bridget Brager ristiin ristissä punokset ja kiinnitti ne takaisin tyylikkään, mutta romanttisen viimeistelyyn. Säilytä hiuslakkaöljyä, kuten Sachajuanin intensiivistä hiusöljyä ($ 50, sephora.com), sormien ja harjan välissä,.

RELATED: 8 Hairstyles, joka estää sinua katsomasta kuin hupullinen sotku

Shimmery samppanjan luomiväri ja nousi huuli sidotti Bosworthin pehmeää, romanttista vireää yhdessä.

VIDEO: Microbladingin todelliset kustannukset ja muut kauneudenhoitomenetelmät 

Kun kosteus on korkea, eteerinen ulkoasu Bosworth’sin, joka pystyy vastaamaan lämpöä, voidaan kuvata vain kesän kauneuden tavoitteina.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

33 + = 38

map