Daily Beauty Buzz: Jordana Brewsterin pronssi-kohokohdat

Soittaminen kaikille brunetteille! Jordana Brewster on vastauksestasi täydelliseen kesäpäivitykseen hiusväriisi. Aivan kuten Shay Mitchell ja Gabrielle Union Fast & Furious näyttelijöiden pitkiä tummia aaltoja on korostettu upeilla pronssi kohokohdilla, jotka näyttävät päivän tuloksena auringossa. Brewsterin kohokohdat alkavat hänen poskensa omenojen ympärillä ja niillä on pieni ombre-vaikutus, joka kasvaa kevyesti vinkkejä kohti. Se on A + -vaihtoehto tytölle, joka ei ole aivan valmis koskettamaan hiuksiaan valkaisuaineella tai vain haluaa tehdä hyvin vähäisen vaihdon uudelle kaudelle.

VIDEO: Kim Kardashian Westin kauneuslinja on juuri myyty alle 10 minuutissa

Hän muotoilee pitkät hiukset keskellä ja irtoaa, löysät aallot, asettaa pronssin ja karamellin kohokohtia täydellä näkökulmalla.

Jos olet taitava laatikkojärjellä, se on helppo katsoa DIY: lle, mutta jos et ole varma siitä, kuinka luoda vähän avain ulkoasu, muista mennä katsomaan stylistia ja tuoda kuvia, jotka parhaiten kuvaavat mitä haluat Kuten.

RELATED: Jopa Kendall Jenner vie takaisin sivuhaaroja

Mitä muualle hänen ulkoasuunsa, Brewster meni kanssa savuvaa savuinen silmät, tumma ja täynnä kulmia, ja kiiltävä alaston-vaaleanpunainen huuli.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

16 + = 19

map